Sprawozdanie

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
OPSBIELICE1
Stażysta
Zajmuję się: śr, S,
Kontakt:

Sprawozdanie

Post autor: OPSBIELICE1 »

Jak w programie sygnity sprawdzić ile było przyznanych świadczeń rodzinnych oraz z wyszczególnieniem dodatków zo ZR za lata 2018-2020r?
jasiak
VIP
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
Kontakt:

Re: Sprawozdanie

Post autor: jasiak »

ciężka sprawa
a do czego Ci to ? do jakiejś strategii ?
ja biore sprawozdania za IV kwartał i tam masz dane
Karolin@
Starszy referent
Zajmuję się: Śr
Kontakt:

Post autor: Karolin@ »

Jest jakieś sprawozdanie ? :o
jasiak
VIP
Kontakt:

Karolin@ pisze:Jest jakieś sprawozdanie ? :o
nie ma
OPSBIELICE1 pisze:Jak w programie sygnity sprawdzić ile było przyznanych świadczeń rodzinnych oraz z wyszczególnieniem dodatków zo ZR za lata 2018-2020r?
potrzebują tylko danych i chcą to uzyskać z sygnity
OPSBIELICE1
Stażysta
Zajmuję się: śr, S,
Kontakt:

Post autor: OPSBIELICE1 »

Od Pani kierownik dostałam do uzupełnienia dane dot. ZR z wyszczególnieniem dodatków i ilości świadczeń za lata 2018-2020r. Są też w tym sprawozdaniu iine świadczenia np. FA, "za życiem" ŚW wychowawcze itp. "STATYSTYKA I ZASOBY CZ.2 " TAKA NAZWA
jasiak
VIP
Kontakt:

OPSBIELICE1 pisze:Od Pani kierownik dostałam do uzupełnienia dane dot. ZR z wyszczególnieniem dodatków i ilości świadczeń za lata 2018-2020r. Są też w tym sprawozdaniu iine świadczenia np. FA, "za życiem" ŚW wychowawcze itp. "STATYSTYKA I ZASOBY CZ.2 " TAKA NAZWA
no ja też to robię, albo robiłam, tzn. podaje dane - u mnie robi to pracownik socjalny
jak się nie mylę to część danych ( jak nie wszystkie ) powinno się zczytać z naszych sprawozdań
a tak to brałam sprawozdanie za IV kwartał za każdy rok ( 1 i 2 tabela ) tam masz kwoty i liczy świadczeń wypłaconych, adekwatnie sprawozdanie z FA, ŚW czy DS, za życiem nie realizowaliśmy
ODPOWIEDZ