SPRAWOZDANIE-PILNE!!!!!! - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 12 sty 2016, 10:26

Nie wiem jak u Was ale u nas w A w punkcie 1 i 2 mamy cały czas miękką walidację, nie zgadza nam się pierwszy i drugi miesiąc kwartału-nie wiem co jest grane bo nigdy z tym problemu nie było-czy system może nie widzi zmian stawek z października na listopad?ręce mi już opadają :( Czy Wy też macie takie problemy ze sprawozdaniem????Proszę odpiszcie. Jeśli wysyłacie z miękkimi walidacjami to co opisujecie w uwagach?
nowa232

Napisano: 12 sty 2016, 10:37

mam identycznie (chyba : ZR i dod. z tyt. reh.) piszę w uwagach ,że mieniła się kwota od 1.11. - robiłam spr. nienarastająco i jest ok.
rrr

Napisano: 12 sty 2016, 10:41

ale jak nienarastająco robiłaś???
nowa232

Napisano: 12 sty 2016, 10:55

wpisywałaś miesięcznie faktyczną kwotę świadczeń i osób czy jak??bo nie bardzo rozumiem???
nowa232

Napisano: 12 sty 2016, 14:29

zrobiłam nienarastająco ,ale.... musiałam poprawić w cz. I
a co do dodatków z tyt. kształ . i reh. - to pisałam w uwagach że wypłacono wyrównia za poprzedni m-c
rrr

Napisano: 12 sty 2016, 15:24

W sprawozdaniu wyskakuje mi miękka walidacja nr 27 przeciętna wysokość zasiłku w drugim kwartale powinna wynisić 118 lub 0. Czy to dotyczy zmiany wysokośći żasiłku rodzinnego i wystarczy napisać wyjaśnienie?
filip13

Napisano: 12 sty 2016, 15:52

mam to samo plus jeszcze inne kwoty zasiłków które wzrosły od listopada... czy przekazujecie sprawozdanie z miękkimi walidacjami ?
-rrr

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x