sprawozdanie przemoc - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 02 lut 2016, 9:59

wpisuję dane do sprawozdania Przemoc, ale nie zapisuje mi danych i tworzy nowe sprawozdania. czy mieliście taką sytuacje?
Magda198126
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 16:03
Zajmuję się:

Napisano: 02 lut 2016, 10:55

hej w tamtym roku było podobnie i się okaże że masz za dużo nowych wersji sprawozdania wejdź w pomoc
aga1313

Napisano: 03 lut 2016, 13:46

Jak zalogujesz się do CAS wejdziesz na sprawozdania resortowe wybierzesz przemoc , następnie po lewej stronie pojawi się Formularze i skrót nazwy ośrodka to proszę najedź myszką na ten napis i pojawi się taki pasek narzędzi lupka i takie inne miedzy innymi plusik. Trzeba wybrać ten plusik i pojawi się takie okienko szare na końcu którego będzie taki napis wartości komórek tam trzeba wejść i wtedy wyświetli się sprawozdanie do prawidłowego uzupełnienia a następnie jak zaakceptujesz to przekieruje Ci do wysłania sprawozdania .
Miłego uzupełniania
KaO

Napisano: 08 lut 2016, 12:42

No nie wiem już mi ręce opadają - nie zapisuje mi danych. Wprowadzam w formularzu sumuje mi klikam zapisz i potem mam status niepoprawne- wchodze a tu puste pola :(
mAgda9999

Napisano: 08 lut 2016, 16:03

też tak mam. trzeba wszystkie dane od nowa wpisywać aż będzie poprawne. ja tak się bawiłam 3 razy ....
Magda198126
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 16:03
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem