sprawozdanie przemoc
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
sprawozdanie przemoc
wpisuję dane do sprawozdania Przemoc, ale nie zapisuje mi danych i tworzy nowe sprawozdania. czy mieliście taką sytuacje?
Re: sprawozdanie przemoc
hej w tamtym roku było podobnie i się okaże że masz za dużo nowych wersji sprawozdania wejdź w pomoc
Jak zalogujesz się do CAS wejdziesz na sprawozdania resortowe wybierzesz przemoc , następnie po lewej stronie pojawi się Formularze i skrót nazwy ośrodka to proszę najedź myszką na ten napis i pojawi się taki pasek narzędzi lupka i takie inne miedzy innymi plusik. Trzeba wybrać ten plusik i pojawi się takie okienko szare na końcu którego będzie taki napis wartości komórek tam trzeba wejść i wtedy wyświetli się sprawozdanie do prawidłowego uzupełnienia a następnie jak zaakceptujesz to przekieruje Ci do wysłania sprawozdania .
Miłego uzupełniania
Miłego uzupełniania
No nie wiem już mi ręce opadają - nie zapisuje mi danych. Wprowadzam w formularzu sumuje mi klikam zapisz i potem mam status niepoprawne- wchodze a tu puste pola 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
też tak mam. trzeba wszystkie dane od nowa wpisywać aż będzie poprawne. ja tak się bawiłam 3 razy ....
Oprócz sprawozdanie przemoc - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
podstawa prawna - ustawa o opłacie skarbowej
decyzja na zwrot nienależnie pobranego zasiłku stałego
Program 500 PLUS - projekt rozporządzenia
Powołanie nowego Zespołu Interdyscyplinarnego
Celówki a 500 + w przyszłości.
Wynajem pokoju.
wywiady do ŚR
klient na terapii dot. uzależnienia od alkoholu
Śmierć bezdomnego a odpowiedzialność pracownika
Posiłek z ustawy to obiad czy całodzienne wyżywienie
niebieska karta dokumentacja
pracownik socjalny na wsi
Zasiłek stały, a renta
Ostatecznie500 zł na dziecko nie bedzie wliczane do dochodu?
zasiłek z KRUS a ha przeliczeniowy
Europejska Fundacja Ludzi Dobrej Woli "serdeczna Pomoc