sprawozdanie przemoc

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
Magda198126
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

sprawozdanie przemoc

Post autor: Magda198126 »

wpisuję dane do sprawozdania Przemoc, ale nie zapisuje mi danych i tworzy nowe sprawozdania. czy mieliście taką sytuacje?
aga1313

Re: sprawozdanie przemoc

Post autor: aga1313 »

hej w tamtym roku było podobnie i się okaże że masz za dużo nowych wersji sprawozdania wejdź w pomoc
KaO

Post autor: KaO »

Jak zalogujesz się do CAS wejdziesz na sprawozdania resortowe wybierzesz przemoc , następnie po lewej stronie pojawi się Formularze i skrót nazwy ośrodka to proszę najedź myszką na ten napis i pojawi się taki pasek narzędzi lupka i takie inne miedzy innymi plusik. Trzeba wybrać ten plusik i pojawi się takie okienko szare na końcu którego będzie taki napis wartości komórek tam trzeba wejść i wtedy wyświetli się sprawozdanie do prawidłowego uzupełnienia a następnie jak zaakceptujesz to przekieruje Ci do wysłania sprawozdania .
Miłego uzupełniania
mAgda9999

Post autor: mAgda9999 »

No nie wiem już mi ręce opadają - nie zapisuje mi danych. Wprowadzam w formularzu sumuje mi klikam zapisz i potem mam status niepoprawne- wchodze a tu puste pola :(
Magda198126
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Magda198126 »

też tak mam. trzeba wszystkie dane od nowa wpisywać aż będzie poprawne. ja tak się bawiłam 3 razy ....
ODPOWIEDZ