Proszę o pomoc. Wybieram się na urlop i chce wysłać sprawozdanie za pierwsze półrocze ale po wejściu do modułu sprawozdań jest ono nieaktywne. Nie wiem czy jeszcze może nie można zrobić. Proszę o podpowiedź. Z góry dziękuję.
Jeśli nie przyznano nam nic w I półroczu na obsługę KDR to jak wpisać to w sprawozdaniu w faktycznie poniesione koszty/ uzyskane dochody budżetu państwa? Pierwszy raz robię to sprawozdanie...
Potrzebuję pomocy- chciałem wygenerować sprawozdanie, ale w tabeli 2- Informacja statystyczna nie zgadzają mi się automatycznie wygenerowane dane. Czy ktoś wie jak można je zmienić?
nie można tych danych edytować, jeśli coś Ci nie pasuje to musisz napisać przez Helpdesc i opisać problem. Z własnego doświadczenia powiem , że mi co pół roku się się mi cos nie zgadza z tymi danymi co prowadze ręcznie a z tym co jest umieszczone w Tabeli 2 sprawozdania. W związku z tym przy każdym sprawozdaniu pisze na Helpdescu o wyjaśnienia i za każdym razem wychodzi na to, że te dane co sia juz odgórnie w tej tabeli umieszczone sa dobrze. Wszystko dlatego, że do każdego wiersza w tej tabeli Oni mają swoje interpretacje co tu się wlicza a co nie. Szkoda tylko, że tylko Oni znają te objaśnienia a my nie.