sprawozdanie s01

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
gopsosk

sprawozdanie s01

Post autor: gopsosk »

witam czy w sprawozdaniu S 01 program SI KDR uzupelnia wam sam kolumne wykorzystane srodki z dotacji za II polrocze ostatnia kolumna w sprawozdaniu czy sa zera?
gopsosk

Re: sprawozdanie s01

tez tak macie??? czy mozna uzupelnic cos recznie
PatiS1

Post autor: PatiS1 »

Można wpisać ręcznie, ale przed zapisaniem sprawozdania.
gopsosk

dziekuje a jesli juz mam zapisane to moge nowe utworzyc i recznie zmodyfikowac
kikir

Post autor: kikir »

mam pytanie czy jeśli na terenie samorządu NIE funkcjonuje samorządowy program to nie robię sprawozdania S.02?
rafal
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: rafal »

kikir pisze:mam pytanie czy jeśli na terenie samorządu NIE funkcjonuje samorządowy program to nie robię sprawozdania S.02?
Robisz- piszesz NIE i wysyłasz.
kikir

Post autor: kikir »

dzięki
Pani M.
Referent
Zajmuję się: ŚW/FA/ŚR/DM/DE/KDR
Kontakt:

Post autor: Pani M. »

mam pytanko, też dostaliście maila że termin przekazania sprawozdania jest do 2018-02-10 ? czyli rok mamy ?:P na końcu wiadomości tak jest, bo na początku , że do 15 :D
"Jeżeli płacicie ludziom za to, że nie pracują, a każecie im płacić podatki, gdy pracują, nie dziwcie się, że macie bezrobocie."

Milton Friedman
ija

Post autor: ija »

gopsosk pisze:dziekuje a jesli juz mam zapisane to moge nowe utworzyc i recznie zmodyfikowac
Też mam ten sam problem - mógłby się ktoś wypowiedzieć?

Z góry dziękuję
Agnieszkaaaa

Post autor: Agnieszkaaaa »

Tak można utworzyć nowe, i tak zapisuje się ono na tym pierwotnie utworzonym, więc powinno być ok
ODPOWIEDZ