sprawozdanie SO1
sprawozdanie SO1
mam pytanie czy sprawozdanie SO1 jest do 10 sierpnia tak samo jak SO2?
Re: sprawozdanie SO1
a co z komunikatem:
Szanowni Państwo,
w związku z koniecznością dokonania zmiany algorytmów, które wyliczają dane zawarte w sprawozdaniu z realizacji art. 19 pkt 1-5 ustawy o Karcie Dużej Rodziny (sprawozdanie S.01) , proszę o nie generowanie oraz o nie przekazywanie do Urzędów Wojewódzkich utworzonych przez Państwa sprawozdań za I półrocze 2016 r. O wznowieniu możliwości generowania i przekazywania sprawozdań zostaną Państwo poinformowani kolejnym komunikatem.
Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.
Pozdrawiamy
Ministerstwo Rodziny Pracy i Polityki Społecznej ?
Szanowni Państwo,
w związku z koniecznością dokonania zmiany algorytmów, które wyliczają dane zawarte w sprawozdaniu z realizacji art. 19 pkt 1-5 ustawy o Karcie Dużej Rodziny (sprawozdanie S.01) , proszę o nie generowanie oraz o nie przekazywanie do Urzędów Wojewódzkich utworzonych przez Państwa sprawozdań za I półrocze 2016 r. O wznowieniu możliwości generowania i przekazywania sprawozdań zostaną Państwo poinformowani kolejnym komunikatem.
Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.
Pozdrawiamy
Ministerstwo Rodziny Pracy i Polityki Społecznej ?
wysłałam sprawozdanie 01, 1 sierpnia a oni wysyłają jakieś durne komunikaty 3 sierpnia. Paranoja jakaś. Mam wysłać ponownie, jeśli nadal mam je zatwierdzone a nieodrzucone ?
ja ponownie nie wysylamkdr pisze:wysłałam sprawozdanie 01, 1 sierpnia a oni wysyłają jakieś durne komunikaty 3 sierpnia. Paranoja jakaś. Mam wysłać ponownie, jeśli nadal mam je zatwierdzone a nieodrzucone ?
mam zatwierdzone a nawet przyjete juz przez UW..
a tam napisali ze tylko ci co maja sstatus: zapisany/odrzucony
musisz wejsc w sprawozdaniaada!! pisze:gdzie można sprawdzić czy sprawozdanie jest przyjęte
tak wyszukaj sprawozdanie
zaznaczasz je i szczegoly tam masz czy przyjete i przez kogo
czy trzeba robić zerówkę sprawozdania samorządowego jak u nas niema KDR samorządowej
Oprócz sprawozdanie SO1 - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Rodzaje raportów i sprawozdań
wniosek bez rozpatrzenia
zatrwierdzone
jak to sprawdzić
sprawozdanie
proszę o pomoc sprawozdanie S01
PROSZE O POMOC-ZMIANA DANYCH
link do sprawozdań
akty urodzenia
duplikat - pomocy
sprawozdanie S02