Podpisano:*** pisze:2 = 2.2
2.1 = 2.2.1
bo inaczej to po was walec przejedzie
Wasza Beata
Podpisano:*** pisze:2 = 2.2
2.1 = 2.2.1
bo inaczej to po was walec przejedzie
zuzka a jak Ty to później dzielisz na miesiące???zuzka pisze:za sprawozdania raporty różne i tam sobie wybrałam zamiast "osoby z przypisanymi kontami" to "wnioski SW z liczbą dzieci" i rozwinąć wnioski i dodać zielonym plusem do tej tabelki po prawej stronie:Czy wniosek na pierwsze dziecko i liczba dzieci i generuj raport, tyle że to już później i tak samemu trzeba zliczyć z tego raportu ale innego pomysłu nie mam może ktoś inaczej robi to powie??
Ja na miesiące dzielę zgodnie z decyzjami, czyli tutaj w grę wchodzi tylko fizyczne liczenie. Ewentualnie możecie wyciągać dane z kart świadczeń ale ja to robiłam, nie zgadzało się, więc poświęcam cały dzień na trzepanie decyzji82gocha pisze:zuzka a jak Ty to później dzielisz na miesiące???zuzka pisze:za sprawozdania raporty różne i tam sobie wybrałam zamiast "osoby z przypisanymi kontami" to "wnioski SW z liczbą dzieci" i rozwinąć wnioski i dodać zielonym plusem do tej tabelki po prawej stronie:Czy wniosek na pierwsze dziecko i liczba dzieci i generuj raport, tyle że to już później i tak samemu trzeba zliczyć z tego raportu ale innego pomysłu nie mam może ktoś inaczej robi to powie??