sprawozdanie z dożywiania

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
Asia123

sprawozdanie z dożywiania

Post autor: Asia123 »

czy w sprawozdaniu za okres I-IX 2014r z realizacji programu "Pomoc Państwa w zakresie dożywiania" należy wykazać liczbę dzieci oraz liczbę posiłków dodając wrzesień 2014 jeśli zapłata faktur za dożywianie nastapi 15 października 2014r.
t.franek

Re: sprawozdanie z dożywiania

Post autor: t.franek »

Sprawozdanie robimy z realizowanych świadczeń i kasy.
kateand

Post autor: kateand »

czy w tym sprawozdaniu musimy doliczać dzieci z poprzedniego, bo w poprzednim miałam ok 400 dziecciaczków, a od wrzesnia ma niecałe 300, i to wszystko zsumować musze? MOŻE GŁUPIE PYTANIE ALE PYTAM BO ROBIE PIERWSZY RAZ TAKIE SPRAWOZDANIE I NIE WIEM CO Z CZYM.
t.franek

Tak liczysz je.Sprawozdanie robimy narastąjco.
kateand

Post autor: kateand »

czy w tym sprawozdaniu musimy doliczać dzieci z poprzedniego, bo w poprzednim miałam ok 400 dziecciaczków, a od wrzesnia ma niecałe 300, i to wszystko zsumować musze? MOŻE GŁUPIE PYTANIE ALE PYTAM BO ROBIE PIERWSZY RAZ TAKIE SPRAWOZDANIE I NIE WIEM CO Z CZYM.
t.franek

Komputer sam Ci policzy.
t.franek

Przykład: Masz dziecko od stycznia do czerwca. Potem to samo dziecko je od września.Liczysz go tylko raz.
ODPOWIEDZ