zasiłek stały w formie rzeczowej - PILNE!!!
zasiłek stały w formie rzeczowej - PILNE!!!
Osoba otrzymuje zasiłek stały, jest osobą uzaleznioną od alkoholu, czy praktykujecie wypłacanie zasiłku stałego w formie rzeczowej? Jak to wygląda u Was?
Re: zasiłek stały w formie rzeczowej - PILNE!!!
tak. podaj meila wyślę wzór dec na zmianę
bardzo proszę prześlij mi również bo rozważamy taka sytuację Bardzo dziękuje spadłaś mi z nieba
a czy wcześniej nie powinno się zawrzeć kontraktu socjalnego ? i ew. wtedy dopiero..
Jeśli klient zmarnotrawił przyznany zasiłek na alkohol, a byl wcześniej poinformowany o konsekwencjach takiego postępowania wtedy zmieniany formę wyplaty na bony towarowe. Mamy umowę ze sklepem. Kontrakt socjalny jak najbardziej pomaga, ale można bez niego o ile w dokumentacji jest jasno napisane o poinformowaniu klienta o zasadach i konsekwencjach.
Mam prośbę potrzebuję wzór decyzji na zasiłek stały ponieważ mam klienta który bierze stały i wszystko idzie przechleje a jego brat przychodzi do mnie i krzyczy że on nie ma co jeść
~rrr prześlij mi proszę wzór decyzji zmieniającej stały z formy pieniężnej na rzeczową na adres [email protected]
witam proszę również o taka zmieniającą decyzję [email protected]
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Czy też mogę prosić o taką decyzję? nasz adres [email protected]
mamy pana, który się odgraża, że jak mu zrobię w naturze stały to mi pokaże...ale muszę coś z tym zrobić, bo leki psychotropowe zapija alkoholem zakupionym za zasiłek.
mamy pana, który się odgraża, że jak mu zrobię w naturze stały to mi pokaże...ale muszę coś z tym zrobić, bo leki psychotropowe zapija alkoholem zakupionym za zasiłek.
Oprócz zasiłek stały w formie rzeczowej - PILNE!!! - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Termin 7 dni
zasiłek stały
alimenty od dochodu
jaki sprawozdania
Którą kwotę liczyć do dochodów
utrata dochodu zasiłek stały
stały a okresowy
JAK LICZYĆ DOCHÓD - WYRÓWNANIE ZAS. RODZINNEGO ?
sprawozdanie z dożywiania
strony internetowe
Baśka
rekrutacja do CIS - interpretacja ustawy
SKO uchylilo decyzję
Odpłatność za pobyt dziecka w DPS
składka zdrowotna
zakup telewizora