z raportów jakie są nic nie wynika
wiem do 15 czas, ale zaraz mam kwartalne z ŚR, Fa a czas ucieka
no u nas UW chce przez epuap w Cas nie mamy niestetymopsops pisze: ↑01 kwie 2022, 8:02w CAS-ie jest sprawozdanie w module PS - Rozliczenie dotacji za i kwartał 2022.
W sprawozdaniu mamy podać bardzo szczegółowe dane, dot. liczby osób i wypłaconych kwot dodatków w podziale na liczbę osób w gorseciarstwie domowym + w podziale na to czy dodatek podwyższony czy w podstawowej kwocie.
Aktualne raporty w Sygnity nie dają nam takich danych.
Bez wsparcia Sygnity nie ogarniemy ponad tysiąc wniosków licząc ręcznie.
Jakie województwo chce na epuap sprawozdanie?jasiak pisze: ↑01 kwie 2022, 8:27no u nas UW chce przez epuap w Cas nie mamy niestetymopsops pisze: ↑01 kwie 2022, 8:02w CAS-ie jest sprawozdanie w module PS - Rozliczenie dotacji za i kwartał 2022.
W sprawozdaniu mamy podać bardzo szczegółowe dane, dot. liczby osób i wypłaconych kwot dodatków w podziale na liczbę osób w gorseciarstwie domowym + w podziale na to czy dodatek podwyższony czy w podstawowej kwocie.
no o to mi chodziło czy jest jakiś raport może co nam wychwyci te dane
pisałam do sygnity jak to widzą, ale nie odp póki co
Agg23 pisze: ↑01 kwie 2022, 10:16kujawsko pomorskiejasiak pisze: ↑01 kwie 2022, 8:27no u nas UW chce przez epuap w Cas nie mamy niestetymopsops pisze: ↑01 kwie 2022, 8:02w CAS-ie jest sprawozdanie w module PS - Rozliczenie dotacji za i kwartał 2022.
no o to mi chodziło czy jest jakiś raport może co nam wychwyci te dane
pisałam do sygnity jak to widzą, ale nie odp póki co
zapotrzebowania też tak robimy, wypełniamy w exelu tabelkę, którą nam przysłali i odsyłamy
Jakie województwo chce na epuap sprawozdanie?