Może ktoś, kto robił już to sprawozdanie napisze, co z naszej działalności wykazywał i czy w wartości netto i w jakiej pozycji sprawozdania. U nas cisza, nikt się za to nie bierze, a ja czekam, aż mi każą wyciągać kwoty. Z góry dzięki, myślę, że wszystkim przyda się taka ściąga. ja nie mam pojęcia, co i jak. Aha, i kto odpowiada za to sprawozdanie?
Wartość netto wszystkich zawartych umów w 2013 r. również umów zleceń a gdy nie ma umowy np. FV na zakup tonerów do drukarki za kwotę 100,00 zł; 200 zł czy 1000 zł to też. Wartość wszystkich pierwotnych umów zawartych w 2013 r i wszystkich pozostałych kosztów do 14.000 euro wykazujemy łącznie w wierszu 1 w złotych
dzięki, a za coś takiego, jak pogrzeb podopiecznego (faktura płacona zakładowi pogrzebowemu) albo za szkolenia podopiecznych POKL i za artykuły spożywcze na szkolenia albo f-ry na podstawie umowy zlecenia za sprawowanie funkcji koordynatora projektu?
Wszystko to co dotyczy projektu - jeśli umowa była zawarta w 2013 roku to podajemy wartość umowy, jeśli był aneks nie wykazujemy nic, żadnych wydatków z POKL. FV za pogrzeb podopiecznego - tak.
dzięki, umowę z projektu mamy z 2009 roku, a teraz tylko aneksy co roku, więc nie wykazuję nic, dzięki raz jeszcze. A jeszcze jedno - umowa zlecenie z radcą prawnym, wystawia nam faktury, myślę, ze tak