A mam jeszcze pytanie dotyczące pkt 1.2 (w tym na koszty obsługi) wykazujecie 3% od otrzymanej dotacji czy otrzymaną dotację pomniejszacie o świadczenia rodzicielski i z tego naliczacie 3%???????????
Dotację wpisałam otrzymaną pomniejszoną o zwroty czy taka jaka została na koniec grudnia. Koszty to 3 % czyli tyle ile wykorzystałam tyle ile przysługiwało
Witam mam pytanie do której kategorii kosztów obsługi zaliczacie odpis na ZFŚS do wynagrodzeń tab.wiersz 1.1 czy do pozostałych wydatków tab. wiersz 1.2. ? Z góry dziękuję za podpowiedź
Witam. Ponawiam moje pytanie dotyczące kosztów obsługi pkt 1.2 sprawozdania jeśli w pkt 1 wykazujemy kwotę otrzymanej dotacji bez zwrotów, to koszty obsługi liczycie 3% od kwoty otrzymanej dotacji po pomniejszeniu o świadczenia rodzicielski??????
Witam. Ponawiam moje pytanie dotyczące kosztów obsługi pkt 1.2 sprawozdania jeśli w pkt 1 wykazujemy kwotę otrzymanej dotacji bez zwrotów, to koszty obsługi liczycie 3% od kwoty otrzymanej dotacji po pomniejszeniu o świadczenia rodzicielski??????
No właśnie tu mam też dylemat...wpisałam wyliczenie po zmniejszeniu i w uwagach dopisałam, że uwzględniono w kosztach obsługi zwrot dotacji, ale jeszcze się waham i tu na forum szukam podpowiedzi