Średnia płaca

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~Adam

Średnia płaca

Post autor: ~Adam »

Czy w Waszych placówkach osiągacie tzw średnie ?
Czy w związku z art 30 KN coś się u Was dzieje ?
~duffy

Re: Średnia płaca

Post autor: ~duffy »

Stuknij się w czoło, jeszcze ci mało?
~Adam

Do - \"duffy\"
Przestrzeganie prawa jest obowiązkiem także naszych OP, a
Twoja postawa wskazuje, że nie bardzo radzisz sobie ze zwykłą prymitywną zazdrością.
~aga

Post autor: ~aga »

Ty Adam puknij sie w głowę!!! Nie chodzi o zazdrość, tylko niesprawiedliwość. Zresztą ten temat jest poruszony w wątku dodatek za wychowawstwo. Szkoda słów, specjalnie te bzdury tu wypisujecie. To świadczy o waszej prymitywnej zawiści i chciwości, bo o braku taktu szkoda wspominać.
~Adam

\"Szkoda słów, specjalnie te bzdury tu wypisujecie.\" Moze dla niektórych z Was bzdury, a dla innych impuls do przebudzenia się z tej niemocy organizacyjno-prawnej jaka trapi niektóre placówki opiekuńcze po przejęciu je przez resort pracy.
Aga,duffy jeżeli taka jest Wasza świadomość prawna i uważacie, że nic się nie da zrobić, to niestety Wasz problem.
Nie powinien Was więc dziwić lekceważący stosunek Waszych przełożonych do problemów z jakimi musicie na codzień się spotykać.
Uważam, że przestrzeganie prawa jest obowiązkiem wszystkich.
~Spartan

Post autor: ~Spartan »

Adamie szanujmy się. Do obserwatora wiem Adam ma pełne prawo wypowiadania się itd Więc nie odsyłam na strony ZNP. Co do jasności i niemocy prawnej my nie mamy nic odgórnie Ty masz to wszystko na tacy a ja musze iść np tłumaczyć że świerzb czy wszawica czy dzieci z niedostosowaniem społecznym to trudne warunki więc może jakikolwiek dodatek oczywiście nie taki jak KN a dostaje kartke od dyrekcji nie pasuje wolna droga oczywiście w starostwie tak samo więc nie pisz mi tu o świadomości prawnej i niemocy stań przed ścianą powal głową w beton to poczujesz się choć troszke jak my
ODPOWIEDZ