status wniosku - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 12 sty 2016, 13:13

Jaki status wniosku musi być żeby karty były zamówione?
ellllla

Napisano: 12 sty 2016, 15:56

W produkcji
I123

Napisano: 13 sty 2016, 10:08

Mi wyszedł komunikat, że zamówienie zostało przekazane do Personalizacji Kart, a w statusie nadal jest do zamówienia. Wyskakuje " Błąd- wystąpił wyjątek". Na infolinię się nie da dodzwonić, próbowałam wczoraj cały dzień.
Ktoś ma pomysł co jest nie tak, bo kończą mi się pomysły, a wniosek jest rozpatrzony.
lena15

Napisano: 13 sty 2016, 10:42

lena15 pisze:Mi wyszedł komunikat, że zamówienie zostało przekazane do Personalizacji Kart, a w statusie nadal jest do zamówienia. Wyskakuje " Błąd- wystąpił wyjątek". Na infolinię się nie da dodzwonić, próbowałam wczoraj cały dzień.
Ktoś ma pomysł co jest nie tak, bo kończą mi się pomysły, a wniosek jest rozpatrzony.
u mnie to samo "wystąpił wyjątek" a karty mają status "do zamówienia" i nie potrafię ich zamówić
a cały ten proces jest tak czasochłonny że szkoda gadać, nie rozumiem intencji tego nowego systemu :/ dlaczego jest w tym tyle komplikacji ...
biko

Napisano: 13 sty 2016, 11:06

Nadal macie błąd?
klk

Napisano: 13 sty 2016, 11:10

to nie wyjątek wszyscy tak mają :P udało wam się dopić do peletonu który stoi tu i czeka aż wielki programista upora się z tym błędem w systemie, ponoć ma to nastąpić pod koniec tygodnia, tylko nie wiadomo którego :P :lol: :evil: :oops: :cry: :twisted: :ugeek:
ubu

Napisano: 13 sty 2016, 11:17

ubu pisze:to nie wyjątek wszyscy tak mają :P udało wam się dopić do peletonu który stoi tu i czeka aż wielki programista upora się z tym błędem w systemie, ponoć ma to nastąpić pod koniec tygodnia, tylko nie wiadomo którego :P :lol: :evil: :oops: :cry: :twisted: :ugeek:
znakomicie :geek:
biko

Napisano: 13 sty 2016, 12:19

MOI DRODZY...... W KAŻDYM POŚCIE JUŻ PISZEMY.... DO KOŃCA PRZYSZLEGO TYGODNIA....NIIIIC NIE UDA NAM SIĘ ZROBIĆ W SYSTEMIE... GDYŻ TRWAJĄ NIBY "USPRAWNIENIA" (CZYT.UTRUDNIENIA)
uouououououo

Napisano: 13 sty 2016, 14:40

To pochwalcie się jak dojsć do zamówienia bo ja nadal w OBSŁUŻ siedzę i nie wiem co pyknac kliknac aby pchnąc ten wniosek
dziurd

Napisano: 13 sty 2016, 15:28

dziurd pisze:To pochwalcie się jak dojsć do zamówienia bo ja nadal w OBSŁUŻ siedzę i nie wiem co pyknac kliknac aby pchnąc ten wniosek
spróbuj tam gdzieś wejść w edycję tego wniosku do obsłużenia i szukaj "zatwierdź" może pomoże...
biko

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x