Sprawdź czy karty nie pokazały się w zakładce, nowe zamówienie. Ja mam taki problemik: jak wchodzę w zakładkę karty, nowe zamówienie pokazują mi się tylko pierwsze imiona osób, które wprowadzałam dziś i nie byłoby w tym nic dziwnego bo nagłówek brzmi " pierwsze imię", gdyby nie fakt, że jeśli wejdę w zakładkę: zarządzanie kartami- tam nagłówek brzmi: imiona właściciela, to nadal wyskakuje mi tylko pierwsze imię osób których wniosek wprowadziłam, u pozostałych osób są dwa imiona jeśli oczywiści takowe były ( inne osoby wprowadzane były w starym systemie) , jestem pewna na 100000, ze podczas wprowadzania wniosku wpisałam dwa imiona, i teraz czy modyfikować to w zakładce zarządzanie kartami czy lepiej nie bo w końcu okaże się, że te osoby na kartach będą miały trzy imiona w tym dwa takie same. Podpowiedzcie coś cokolwiek
Praca mnie wykańcza
co to jest? w miejscu gdzie macie listę wniosków jest nr sprawy, nr sprawy nadany z urzędu, data złożenia itd...
chodzi mi o rubrykę gdzie jest wpisana "data końca obsługi" co to jest i dlaczego po wprowadzeniu wniosku i rozpatrzeniu widnieje tam data 13-03.2016 ??? przecież status sprawy wniosku jest jako "obsługa zakończona" a kart mi się nie udało zamówić, ciągle są "do zamówienia".....