stąż z unii europejskiej - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 6 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 22 lip 2016, 8:08

zależy od rejonu, u mnie trwa to około 1,5 miesiąca (w okresie wakacyjnym i dłużej).
W innych rejonach i po pół roku
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 22 lip 2016, 8:13

U nas 2 miesiące czasami dłużej. Także cierpliwości :)
rachela
Stażysta
Od: 15 mar 2016, 21:58
Zajmuję się:

Napisano: 22 lip 2016, 8:33

Elmer pisze:zależy od rejonu, u mnie trwa to około 1,5 miesiąca (w okresie wakacyjnym i dłużej).
W innych rejonach i po pół roku
pół roku? to jest looksus. U nas 12 miesięcy to minimum ..
ss
Starszy referent
Od: 06 sty 2010, 9:43
Zajmuję się:

Napisano: 27 lip 2016, 15:23

wlicza sie bo jest to "inna praca zarobkowa"
onaoanoan

Napisano: 31 sie 2016, 22:39

Jaka to inna praca zarobkowa ;) jeżeli chcesz brać kredyt to nie jest to żaden dochód ani praca - nie biorą pod uwagę aby policzyć zdolność kredytowa :shock: za to MOPS zalicza mi to w dochód uzyskany :( to jest jakaś paranoja co sie dzieje :?: jak żyć :!:
Odwoływaczka

Napisano: 27 wrz 2016, 8:28

Odwoływaczka pisze:Jaka to inna praca zarobkowa ;) jeżeli chcesz brać kredyt to nie jest to żaden dochód ani praca - nie biorą pod uwagę aby policzyć zdolność kredytowa :shock: za to MOPS zalicza mi to w dochód uzyskany :( to jest jakaś paranoja co sie dzieje :?: jak żyć :!:
Nadal nie masz decyzji z SKO?

A nawiązując do tego co napisałaś to co MOPS obchodzi czy Ci bank liczy coś jako dochód czy nie :lol: świadczenie wychowawcze to nie jest kredyt więc nie wiem co ma jedno z drugim...
rachela
Stażysta
Od: 15 mar 2016, 21:58
Zajmuję się:

Napisano: 27 wrz 2016, 11:04

Pisząc, to nie miałam zamiaru sugerować tego, że może to MOPS obchodzić roll:, oczywiście przecież wiem, że jedno z drugim nijak się ma, użyłam tu przenośni",taki był kontekst tego co tu napisałam ... trzeba czytać ze zrozumieniem ;)
Co do decyzji z SKO, otrzymałam ją po trzech miesiącach. Decyzja SKO podtrzymywała decyzję GOPS w związku z tym sporządziłam i wysłałam skargę do WSA. Czekam na rozstrzygnięcie. Ciekawe ile to jeszcze potrwa... :roll:
Odwoływaczka

Strona 6 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x