STUDIA II STOPNIA

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
ODPOWIEDZ
~O>N>A>

STUDIA II STOPNIA

Post autor: ~O>N>A> »

Witam. Zwracam sie z ogromna prosbo o informacje! Poszukuje uczelni ktore, prowadza nabor na studia II stopnia w kierunku PRACA SOCJALNA rok2012/2013. Nigdzie nie moge znalezc takowej uczelni! Moze zna ktos przyczyne, dlaczego nie ma naborow PRACE SOCJALNA II STOPNIA?!
~Janosik

Re: STUDIA II STOPNIA

Post autor: ~Janosik »

Może dla tego, że przynajmniej niektóre uczelnie otworzyły lub otwierają kierunek Praca socjalna i zaprzestają II stopnia na Pedagogice (czy czymś tam podobnym).
~WA

Post autor: ~WA »

Wyższa Szkoła Pedagogiczna ZNP w Warszawie chyba ma takie studia.
~Maria

Post autor: ~Maria »

Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu studia II stopnia o kierunku Praca socjalna.
~asia

Post autor: ~asia »

kiedyś było na WSHE we Wlocławku, ale sprawdź.
~O>N>A>

Post autor: ~O>N>A> »

Dziekuje za odpowiedzi...nie sprecyzowalam rejonu, konkretniej chodzilo mi o zachodniopomorskie, pomorskie..zebym nie musiala \"turlac\" sie na drugi koniec Polski ;) ...niestety albo ja szukam nie tak jak powinnam albo naprawde ciezko o taki stopien i kierunek. Dziekuje raz jeszcze
~nana

Post autor: ~nana »

Akademia Pedagogiki Specjalnej w Warszawie Grzegorzewskiej - niestey obawiam sie ze bez \"turlania\" mozesz długo szukać bo malo jest takich uczelni jesli chodzi o II stopien - niestety.

Podobno teraz ograniozowane sa studia z pracy socj z ROPS-u II stopien ale chyba przetarg wygrała tez Warszawa
ODPOWIEDZ