Studia za granicą Stypendia / granty - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 06 lut 2023, 16:28

Cześć. Planuję ubiegać się o KLEC na Uniwersytecie Sogang i uczyć się koreańskiego. Z wizą, o którą się ubiegam, mogę „potencjalnie” przebywać w dowolnym miejscu od 6 miesięcy do 2 lat.

Upraszczając, zastanawiałem się, czy są dostępne stypendia lub granty, o które mogę się ubiegać. Jestem absolwentem szkoły średniej i ukończyłem około dwóch semestrów college'u, zanim zdecydowałem, że chcę zrobić sobie trochę przerwy, ale mój ostatni semestr to SP2022. Większość stypendiów, które widziałem, musi być aktualnym studentem i nie jestem pewien, czy moja sytuacja ma zastosowanie.

Jestem po prostu ciekawy, czy coś tam jest, ponieważ szkoła / program, do którego uczęszczam, jest bardziej akademią / centrum edukacyjnym, a nie uczęszczaniem do college'u w Korei.
kikyo
Praktykant
Od: 06 lut 2023, 16:24
Zajmuję się: PS

Napisano: 09 lut 2023, 21:42

kikyo pisze:
06 lut 2023, 16:28
Cześć. Planuję ubiegać się o KLEC na Uniwersytecie Sogang i uczyć się koreańskiego. Z wizą, o którą się ubiegam, mogę „potencjalnie” przebywać w dowolnym miejscu od 6 miesięcy do 2 lat.

Upraszczając, zastanawiałem się, czy są dostępne stypendia lub granty, o które mogę się ubiegać. Jestem absolwentem szkoły średniej i ukończyłem około dwóch semestrów college'u, zanim zdecydowałem, że chcę zrobić sobie trochę przerwy, ale mój ostatni semestr to SP2022. https://9apps.ooo/ Większość stypendiów, które widziałem, musi być aktualnym studentem i nie jestem pewien, czy moja sytuacja ma zastosowanie.

Jestem po prostu ciekawy, czy coś tam jest, ponieważ szkoła / program, do którego uczęszczam, jest bardziej akademią / centrum edukacyjnym, a nie uczęszczaniem do college'u w Korei.
I got this,...
kikyo
Praktykant
Od: 06 lut 2023, 16:24
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x