stypendia......
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
stypendia......
Witam, jakie dochody bierzemy pod uwagę przy stypendiach? jestem od 500+, KDR, rodzinnego w sezonie i teraz mam robić stypendia, o których nie mam zielonego pojęcia, czy okres składania wniosków jest od sierpnia tak jak rodzinne? czy jest od tego program? kończę sezon 500+, za chwilę rodzinne, z którego z trudem się wyrabiamy a tu stypendia, lepiej by był je wziąźć od początku roku, doradźcie proszę 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: już chyba wszystkim ;)
- Kontakt:
Re: stypendia......
Podstawą jest ustawa o systemie oświaty - art. 90b - 90p + ustawa o pomocy społecznej art. 8. Te dwa akty prawne są podstawą i tu wszystkie informacje znajdzieszwioli pisze: 20 cze 2021, 16:18 Witam, jakie dochody bierzemy pod uwagę przy stypendiach? jestem od 500+, KDR, rodzinnego w sezonie i teraz mam robić stypendia, o których nie mam zielonego pojęcia, czy okres składania wniosków jest od sierpnia tak jak rodzinne? czy jest od tego program? kończę sezon 500+, za chwilę rodzinne, z którego z trudem się wyrabiamy a tu stypendia, lepiej by był je wziąźć od początku roku, doradźcie proszę![]()

Oprócz stypendia...... - Stypendia przeczytaj również:
stypendia sygnity....
okres zasiłkowy w stypendiach, wnioski.....
instrukcja stypendia w sygnity
Zasiłek szkolny
zasiłek szkolny
Zmiana kryterium dochodowego - stypendia
szkolenia stypendia kujawsko-pomorskie
Roczna wysokość stypendium na dziecko
wypłata stypendium
szkolenie
podstawa prawna - odmowa stypendium
internat a stypendium
Może ktoś pomoże... :)
uzyskanie dochodu, jaka decyzja