świadczenia rodzinne w urzedzie gminy? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 29 kwie 2014, 22:47

ktoś coś wie nowego jak będzie ?, u nas dyrka szaleje ,pewnie boi sie o wlasną dupkę, bo ponoć zcentralizują nasze działy z gminą,

ktos cos wie ??
olasia

Napisano: 30 kwie 2014, 7:15

Ja tam wcale bym się nie pogniewała
mikixyz

Napisano: 30 kwie 2014, 7:31

Ja też się cieszę bo maja szefowa nie będzie brała premiI ze ŚR
lena05

Napisano: 30 kwie 2014, 7:38

Jak by to pomogło to ja poszłabym na kolanach na jakąś pielgrzymkę, żeby przenieśli

bo w tych OPS - zawsze będziemy traktowanie jak kula u nogi a z naszych 3% finansowani są wszyscy po
kolei tylko dla nas nie starcza - masakra
gga

Napisano: 30 kwie 2014, 7:45

no właśnie mogli by nas przenieść tylko ile prawdy w projekcie zmian to nikt nie wie.
julka88888

Napisano: 30 kwie 2014, 7:51

ja pracuje w urzedzie, trzymam sie rękami i nogami, bo nie raz były zakusy przeniesienia do ops. Dlaczego? po pierwsze zarobki (ja 2500 netto w ops 1500 zł netto), inne podejście luidzi, cała kasa z 3% idzia na SR, bez premii dla kierownika i wiele wiele innych zalet
izaa45

Napisano: 30 kwie 2014, 8:11

też jestem za przeniesieniem do Urzędu przynajmniej nie będę wysłuchiwać że ciągle brakuje 3 % a mam porównanie bo na początku świadczenia rodzinne były w urzędzie gminy
carina

Napisano: 30 kwie 2014, 8:29

Tyle razy była mowa o tym, że mamy być w urzędach od samego początku ale problem jest ogromny bo urzędy nas nie chcą ponieważ przychodzi do nas duża liczba klienteli a kierownicy OPS-ów walczą o nas bo z tych 3% jeszcze sobie coś uszczkną to nic że mamy pensje najniższe kogo to obchodzi
Milki

Napisano: 30 kwie 2014, 8:30

a kiedy bedzie mozliwe to przeniesienie??
aaas

Napisano: 30 kwie 2014, 9:29

Dokładnie! Traktują nas jak kulę u nogi (niesprawiedliwość ogromna jeżeli chodzi o ilośc pracy a wynagrodzenia i nagrody zawsze najgorsze) a z naszej pracy mają full kasy i oddać do urzędu nas nie chcą.
ccc

Strona 1 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x