Jak wprowadzacie dochód uzyskany - świadczenie rodzicielskie? Wnioskodawczyni uzyskała świadczenie rodzicielskie od grudnia 2016r. ale nie pełną kwotę, dopiero od stycznia dostaje miesięcznie 1000 zł. Wprowadzając to w program, a później biorąc wydruk dochodów szczegółowych to wykazuje mi dochód uzyskany tylko policzony w miesiącu grudniu, albo od stycznia do września, ale jak dochód jest liczony od stycznia to dochód uzyskany w 2016r. wychodzi mi 1000 zł, a wnioskodawczyni dostała za grudzień nie pełną sumę. Wie ktoś jak ustawić to w programie żeby dobrze mi liczyło?
Tylko, że jak wprowadzę dochód uzyskany za grudzień to jest nie pełna kwota, 1000 zł jest dopiero od stycznia. Jak to wprowadzić w program żeby na wydruku szczegółowym dochodu było, że dochód uzyskany w 2016r. była nie pełna kwota, a od stycznia było naliczane 1000 zł?
Dochód uzyskany jest 1000, nie interesuje cię ile było w grudniu. Jeśli robisz uzysk dochodu z zatrudnienia to też nie bierzesz dochodu z miesiąca w którym podjął pracę tylko z kolejnego.