Witam serdecznie.Pani pobiera zasiłek z PUP do dnia 09.12.2019 r. Wystąpiłam z wnioskiem o podanie kwot wypłat do czerwca 2019. Uzyskałam odpowiedź ile wynosi kwota brutto i podatek do 31.12.2018. Natomiast od stycznia kwota składki zdrowotnej i zaliczki będzie uzależniona od wskaźników i nie podadzą mi tej kwoty.Czy miał ktoś taką sytuację. Jak skonstruować decyzję?
Ok, dziękuję za pomoc też tak myślałam. A jeszcze w kwestii upewnienia.Pani ma świadczenie rodzicielskie od 4.06.2018. Zasiłek pobiera już od grudnia 2017.Teraz ustalając kwotę do wypłaty świadczenia rodzicielskiego wyliczam wg wzoru 1000- (kwota zasiłku należnego za czerwiec- podatek). Nie interesuje mnie kiedy była wypłata?
Do sylwia58
bardzo Cię proszę o wrzucenie treści pisma do PUP odnośnie kwot zasiłków, ponieważ pisałam do nich wniosek a oni powiedzieli ze nie mogą mi tego podać na kilka miesięcy do przodu.
Pozdrawiam
we wniosku o udostępnienie danych osobowych w zakresie żądanych informacji- proszę o wystawienie zaświadczenia o planowanych wypłatach zasiłku dla bezrobotnych od dnia 1 czerwca 2018 do końca jego pobierania wraz z podaniem kwoty brutto oraz kwoty podatku należnego w każdym miesiącu.