Czytam ten raport i znając programy INFO-R oczom nie wierze. Bład krytyczny: można przyznać świadczenie osobie spoza rodziny?? no bzdura jakaś, kto zna ich programy wie, że mają na wniosku zakładke \"Rodzina i dochody\" i świadczenia można przyznać tylko osobie znajdującej sie w tabeli Członkowie rodziny ! Jaki brak filtracji ? Może ktoś powinien sobie przefiltrować główke

. Kolejna sprawa jak można za błąd krytyczny uznać dodatkową funkcję w programie ! Opinia DI haha \"nie powinno być możliwości przygotowania dowolnego przelewu w programie\" hahahahaahahahahahaha tyle na to powiem, bo tak się składa, że u nas często korzystamy z tej funkcji przygotowujac sobie przelewy niekoniecznie np. ze świadczeń rodzinnych. Jakaś farsa zamiast docenić, że program ma dużą funkcjnalność to się go za to uwala. O wprowadzaniu winykacji na 35 mln nie wspomnę, ale to chyba chory na umyśle będzie windykował taką kwotę

. Poza tym nie wiem czy, to tylko moje wrażenie, ale czytam np.: 6.3 i mam wrażenie, że producent prowadzi z ministerstwem rozmowe jak głuchoniemy z niewidomym. No ludzie producent tłumaczy, że dane pole identyfikator nie jest ani polem użytkownik, ani polem hasło tylko dodatkowym oznaczeniem pracownika w bazie i jak grochem o ściane, bo panie odpisują, że nie ma komunikatu, że w systemie jest osoba o takim samym loginie hahaahahah - szanowne paniusie proszę zapoznać się z definicjami co to jest login, co to jest haslo a co to jest identyfikator. I tak w większości punktów producent opisuje, że coś jest a odpowiedz jest, że tego nie ma hahaahah. Z czystej ciekawości sprawdziłam kilka tych funkcji, których zdaniem DI \"nie ma\" i proponuję testującym zawnioskować o dodatek na mocniejsze okulary. Szkoda gadać, ale dobrze że to ujrzało światło dzienne teraz wiadomo ile warte są te całe homologacje.