SYGNITY aktualizacja - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 11    [ Posty: 101 ]

Napisano: 05 sie 2015, 12:49

Ewalu tutaj mój temat z początku lipca, wtedy jeszcze nikt nie kumał, o co mi się rozchodzi ;)

viewtopic.php?f=9&t=207182985&p=2073196 ... p207319682
kawa i ciasto

Napisano: 05 sie 2015, 13:08

są też inni dostawcy programów orientuje się ktoś albo może ktoś ma inny program też maja / macie takie problemy i jazdy ? przecież przed wprowadzaniem wszystko powinno grać
i najbardziej wkurza mnie że była w piątek na spotkaniu i pan i pani przekonywali że oni zrobili wszystko to co ministerstwo im kazało no chyba nie do końca skoro takie macie problemy
że oni zmienią ulepsza itp itd skoro tak mówią od lipca poprawka nic nie zmieniła to co ta firma opowiada za bajki
asiak

Napisano: 05 sie 2015, 13:10

czy ktoś wie jak przywrócić poprzednią wersję.. robota stoi.. nie wiele da się zrobić.. masakra :evil:
tomson

Napisano: 05 sie 2015, 13:12

a płacąc ponad tysiaka za jednoosobowe stanowisko powinnam wymagać i mieć a nie czekać i się narobić bo nie dopracowany program
bo co wprowadzać coś co się nie sprawdza chyba lepiej dopracować i wtedy wprowadzać
zresztą jedna Pani mówiła że słyszała że są takie problemy albo że coś ginie czego nie ma a oni jakby nic nie słyszeli wyszło że wszystko gra a jak mamy propozycje to mamy zgłaszać i najlepiej w kilka jednostek to szybciej to zrobią .... paranoja widzę
asiak

Napisano: 05 sie 2015, 13:14

asiak

No jasne, że zmienią i ulepszą. Niestety to wygląda tak, że na początku lipca zainstalowali mi bubel i to JA mam go ulepszać i zmieniać, zgłaszać "uwagi" i dosłownie pracować za nich, przy okazji jeszcze usiłować wykonywać swoje obowiązki.
Rozumiesz. Przyszli, zainstalowali i poszli. Po odpaleniu zjarzyłam, ze zniknęła większość rzeczy a na tym co zostało - nie da się pracować. Wkur... do czerwoności usłyszałam od pana z firmy X, że mam zgłaszać, zgłaszać i pisać i jeszcze im tyłki podcierać oczywiście ZA FRIKO a oni to ulepszą w nieznanym terminie (teraz jest wersja, że wydruki indywidualne pojawią się pod koniec sierpnia) i mam się cieszyć, w ogóle co ja mam za problem? No jaki to problem? TW zniknęły? No to już trudno się mówi!
Przelewy nie przechodzą? Bywa!
Szablony decyzji zniknęły? Zrobię sobie nowe, co to dla mnie!

Życzę Wam wszystkim powodzenia z całego serca. Ja po urlopie wróciłam i NIC się nie zmieniło, oprócz mojego podejścia. Olewam ciepłym moczem ten bubel i ani myślę zgłaszać, bo nikt mi za to nie zapłaci.
kawa i ciasto

Napisano: 05 sie 2015, 13:15

.. a ja tak sobie myślę, że może lepiej teraz to ogarnąć niż w okresie zasiłkowym :x
iwonajaa

Napisano: 05 sie 2015, 13:15

tomson
Niestety mam dla Ciebie złą wiadomość, nie da się przywrócić starej wersji. Jest "odinstalowana donikąd".
kawa i ciasto

Napisano: 05 sie 2015, 13:17

asiak
racja, ale powiedz mi, czy ktoś z Tobą podpisywał umowę na takie działania? Ze mną nikt niczego nie podpisywał i ja nie będę za nich pracować. Wlepili bubel, dziadostwo bez ładu i składu i mam się jeszcze cieszyć i wypisywać dziesiątki maili z uwagami, czego brakuje! Takiego wała. Niech sobie odpalą starą wersję i zobaczą, czego nie ma - to widać na pierwszy rzut oka.
kawa i ciasto

Napisano: 05 sie 2015, 13:50

kawa i ciasto pisze:Ewalu tutaj mój temat z początku lipca, wtedy jeszcze nikt nie kumał, o co mi się rozchodzi ;)

viewtopic.php?f=9&t=207182985&p=2073196 ... p207319682
ja dzisiaj nie kumam w ogóle .. dla mnie ta aktualizacja to cofnięcie się w czasie o 10 lat .. już nie wiem czy jestem zła ? czy płakać mi się chce ?
Załączniki
images.jpg
images.jpg (5.7 KiB) Przejrzano 279 razy
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 05 sie 2015, 13:52

iwonajaa pisze:.. a ja tak sobie myślę, że może lepiej teraz to ogarnąć niż w okresie zasiłkowym :x
ależ ja ogarniam .... to co mogę ogarnąć ... ale jak zmodyfikować wydruk ? co innego robię a co innego się drukuje
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 2 z 11    [ Posty: 101 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x