Szybka pomoc tj. na koniec roku 2015Bazyllo pisze:Gdzie znajdę wydruk spłat zrealizowanych przez osobę. Stawiam wirtualne bro za szybką pomoc

To jest śmiech i rozpacz jednocześnie.
Szybka pomoc tj. na koniec roku 2015Bazyllo pisze:Gdzie znajdę wydruk spłat zrealizowanych przez osobę. Stawiam wirtualne bro za szybką pomoc
A może chodzi Ci o to, że zniknęło na wydruku to co sobie użytkownik poprawił w konkretnej decyzji, jeśli tak to wejdź w Wydruki->Podgląd Pprintreni pisze:poznikały zmiany wprowadzane w szablonach
można byłoPawełek pisze: Wcześniej nie można było cofnąć zatwierdzenia decyzji i list wypłat,
u mnie po nazwiskuPawełek pisze: Wcześniej nie można było cofnąć zatwierdzenia decyzji i list wypłat, listy wypłat były sortowane po imieniu a nie nazwisku
można byłoPawełek pisze:na liście decyzji nie było przycisku Plan wypłat i nie można było tam nic zmienić,
sorki !!!!Pawełek pisze:ewalu: Oczywiście można było to wszystko, ale nie od początku pilotaży. Ja chcę tylko zobrazować tym, którzy dopiero teraz wchodzą w nowy system, że teraz jest o niebo lepiej niż parę miesięcy temu.