SYGNITY aktualizacja - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 11    [ Posty: 101 ]

Napisano: 06 sie 2015, 10:38

Robię, a właściwie próbuję robić, decyzję na SZO. Mam cztery osoby w rodzinie. Po wprowadzeniu dochodu najpierw system wyliczył mi kocefały, a po zamknięciu wniosku (zapisaniu) i powtórnym otwarciu, wyliczył mi zupełnie co innego. Doszedłem do tego, że mimo iż mam 4 osoby w składzie on przelicza mi dochód roczny na 3 osoby. Jakieś sugestie, gdzie w tym cudzie techniki czegoś nie kliknąłem?? :P
Bazyllo

Napisano: 06 sie 2015, 10:52

Gdzie znajdę wydruk spłat zrealizowanych przez osobę. Stawiam wirtualne bro za szybką pomoc :P
Bazyllo

Napisano: 06 sie 2015, 11:03

Bazylio! Ja! Ja! Byle zimne! :D

Wpisujesz nazwisko dłużnika tak, żeby tylko on był podświetlony. Wybierasz opcję: wydruki zbiorcze, stan zadłużenia dłużników. Wybierasz okres, który Cię interesuje i wychodzi wydruk, tylko brakuje daty wpłaty ale to pikuś w porównaniu z tym całym bagnem.
kawa i ciasto

Napisano: 06 sie 2015, 11:12

Nie mówimy o dłużnikach FA, tylko o osobie, która dokonała spłaty NP z ŚR. Wcześniej coś takiego było w wydrukach osobowych na liście osób. Teraz, nie ma. Ale to i tak nic w porównaniu z tym, że rozliczyłem dziś taką osobę i coś dziwne wydało mi się rozbicie na główną i odsetki, znacząco odchodzące od tabeli ratalnej mimo dokładnej daty spłaty. Jakież było moje zdziwienie, gdy po wejściu do decyzji nie znalazłem harmonogramu rat. Czy ktoś może wejść w taką decyzję (rozłożenie na raty) i potwierdzić, że harmonogramy poznikały, a system rozlicza spłaty ratalne w co najmniej dziwny sposób??
Bazyllo

Napisano: 06 sie 2015, 11:24

hej a jaki numer nowa aktualizacja o której mowa???
bo na moim programie mam wersję (g-1.02-1-0,5 DPP002) i nie wiem czy poprzednik nie robił wcześniej żadnych aktualizacji???
erka

Napisano: 06 sie 2015, 11:36

G-1.03-2-1.1
Bazyllo

Napisano: 06 sie 2015, 11:39

ok dzięki a ta o której wszyscy piszą negatywnie to jaka to wersja???
erka

Napisano: 06 sie 2015, 11:46

czy ma ktoś informację od SYGNITY kiedy rozwiążą ten bajzel?
tomson

Napisano: 06 sie 2015, 11:49

@erka Właśnie ta.
@tomson Sądząc z czasu odpowiedzi na maile i w zasadzie niemożności dodzwonienia się na HD - nieprędko :(
Bazyllo

Napisano: 06 sie 2015, 11:58

erka, na pewno masz starą wersję. Uwierz mi, zmiany są widoczne od razu, bo jest nowy design i ciesz się, póki pracujesz na starej wersji (ale tutaj to tylko jest odroczenie egzekucji, nic więcej).
Bazyllo, tutaj Ci niestety nie pomogę :(
kawa i ciasto

Strona 4 z 11    [ Posty: 101 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x