sygnity kody licencyjne

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marcelino
Starszy referent
Zajmuję się: sr/sw
Kontakt:

sygnity kody licencyjne

Post autor: Marcelino »

Inf na maila że na serwerze automatycznych aktualizacji są kody, wchodzę na aktualizacje i nie ma nowych aktualizacji, z kolei przeszukuję wszystkie zakładki menu i nie mogę znaleźć zakładki "Dane"/kody licencyjne (nowa wersja oprogramowania)
chyba muszę sobie zwiększyć moc okularów!!!
„Mądry potrafi wyłowić naukę z całej rzeki głupich słów, natomiast głupi nie potrafi wyłowić niczego z potoku mądrości.”
Awatar użytkownika
kiki88
Podinspektor
Zajmuję się: SR/ŚW
Kontakt:

Re: sygnity kody licencyjne

Post autor: kiki88 »

wchodzisz w program w lewym górnym rogu są dane, naciskasz i tam masz kody licencyjne
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
Awatar użytkownika
Marcelino
Starszy referent
Kontakt:

dzięki. mówiłem że muszę mieć mocniejsze okulary. przeszukiwałem wszystkie zakładki a tego nie widziałem
„Mądry potrafi wyłowić naukę z całej rzeki głupich słów, natomiast głupi nie potrafi wyłowić niczego z potoku mądrości.”
Awatar użytkownika
kiki88
Podinspektor
Zajmuję się: SR/ŚW
Kontakt:

Post autor: kiki88 »

ja tez pierwszym razem szukałam i się wściekałam :D
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
Awatar użytkownika
Marcelino
Starszy referent
Kontakt:

Wiesz co patrzyłem sie na główne okno razem z koleżanką i nic w życiu by mi do głowy nie przyszło że wyżej coś jest jak główne zakładki są tak fajnie widoczne a to tak jakby skryte niby widoczne a wzrok mi tam nie poleciał
ODPOWIEDZ