sygnity mi pada ide na piwo - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 16 wrz 2015, 14:10

Informatyk zrobił mi dzis aktualizacje, a tam: moduł FA którego miec nie powinnam bo płacimy za 1 stanowisko oraz.......brak mozliwosci wprowadzania wniosków na ZR :D :D :D :D :D :D radośc moja wzrosła jeszcze bardziej gdy on mi powiedział ze nic nie majstrował i ze to jest wynik aktualizacji :D :D :D :D :D i że on rezygnuje z pracy na dniach :D :D :D :D nawet jak przyjdzie nowy informatyk to tak od razu nie załapie blasków i cieni pracy przy sygnity :D :D :D :D :D :D a ludzie wołaja o pieniązki :D :D :D i kontrol mam od przyszłego tygodnia

Ide na piwo po pracy...chociaz nie lubie.....to nic....posłodze i jakos pójdzie.....
mok

Napisano: 16 wrz 2015, 14:14

No co ja mogę dodać.
Ja pierd....

My jesteśmy przed aktualizacją, czekamy na informatyka i na razie nawet nie wprowadzamy wniosków, bo boimy się powyższego. Zdradź zatem tajemnicę, jak wygląda brak możliwości wprowadzania wniosków, jaka złota myśl u Ciebie wyskakuje w tym naszym cudownym programie?
kawa i ciasto

Napisano: 16 wrz 2015, 14:19

zjebali wszystko co sie dało
tom@s
Referent
Od: 16 kwie 2010, 12:02
Zajmuję się:

Napisano: 16 wrz 2015, 14:23

mok pisze:

Ide na piwo po pracy...chociaz nie lubie.....to nic....posłodze i jakos pójdzie.....
to inny alkohol zastosuj ... słodzone piwo fuj :mrgreen:

a ja jutro do zakopca :D :D ... wycieczka z pracy :D :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 16 wrz 2015, 14:27

PIWA BRAK BO WSZYSCY CO PRACUJĄ JUZ TAM BYLI
dana19

Napisano: 16 wrz 2015, 14:30

ewalu pisze:
mok pisze:

to inny alkohol zastosuj ... słodzone piwo fuj :mrgreen:

a ja jutro do zakopca :D :D ... wycieczka z pracy :D :D
u nas to jedyna wycieczka z pracy to na szkolenie do lublina
tom@s
Referent
Od: 16 kwie 2010, 12:02
Zajmuję się:

Napisano: 16 wrz 2015, 14:32

u nas co roku do Zakopanego :oops: :D .. a że ja góry kofam to co poradzisz .. trzeba jechać
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 16 wrz 2015, 15:23

a my nie mamy informatyka od marca i siedzimy przyjmujemy wnioski tylko a o pisaniu czegokolwiek na nowy okres, no chyba że da się jakoś w starą wersję wprowadzić nowe kwoty
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 16 wrz 2015, 15:25

aneta
nieuchronnie zbliża się moment aktualizacji, do starej wersji tego nie podciągniesz :(
A kiero co? Śpi? Urlopuje? Ma w d...?
kawa i ciasto

Napisano: 16 wrz 2015, 15:37

kawa i ciasto pisze:No co ja mogę dodać.
Ja pierd....

My jesteśmy przed aktualizacją, czekamy na informatyka i na razie nawet nie wprowadzamy wniosków, bo boimy się powyższego. Zdradź zatem tajemnicę, jak wygląda brak możliwości wprowadzania wniosków, jaka złota myśl u Ciebie wyskakuje w tym naszym cudownym programie?
wyglada to tak ze w ogóle nie ma ikonki "wnioski"....
mok

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x