sygnity mi pada ide na piwo - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 16 wrz 2015, 15:39

tom@s pisze:
ewalu pisze:
mok pisze:

Ide na piwo po pracy...chociaz nie lubie.....to nic....posłodze i jakos pójdzie.....
to inny alkohol zastosuj ... słodzone piwo fuj :mrgreen:

a ja jutro do zakopca :D :D ... wycieczka z pracy :D :D
u nas to jedyna wycieczka z pracy to na szkolenie do lublina

no....tacy to se pozyja....ja z pracy to moge co najwyzej jechac do miejscowości obok jako towarzyszka pracownika socjalnego coby go namolony pan(jeden z kilku) nie zmacał tudzież inaczej nie zmolestował
mok

Napisano: 16 wrz 2015, 15:41

ewalu pisze:u nas co roku do Zakopanego :oops: :D .. a że ja góry kofam to co poradzisz .. trzeba jechać

Jedz...wysciskaj misia za nas wszyskich i najedz sie oscypków...a potem wracaj do naszego piekiełka :D
mok

Napisano: 16 wrz 2015, 21:07

przypominają mi się czasy computerlandu czyli słynnego sygnity bardzo dużo czasu zajęło im dopracowanie systemu ja zrezygnowałam i dzięki .....................
Gosiaxxxxxxx

Napisano: 17 wrz 2015, 7:19

mok pisze:

no....tacy to se pozyja....ja z pracy to moge co najwyzej jechac do miejscowości obok jako towarzyszka pracownika socjalnego coby go namolony pan(jeden z kilku) nie zmacał tudzież inaczej nie zmolestował
nie żartuj ..... jeździsz w teren :?: :shock:
mok pisze:
ewalu pisze:u nas co roku do Zakopanego :oops: :D .. a że ja góry kofam to co poradzisz .. trzeba jechać

Jedz...wysciskaj misia za nas wszyskich i najedz sie oscypków...a potem wracaj do naszego piekiełka :D
dzięki wielkie .... problem w tym, ze krupówkowe miśki omijam łukiem :oops: :oops: :oops: jakiś taki oddech maja wczorajszy :lol: :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 17 wrz 2015, 7:21

Gosiaxxxxxxx pisze:przypominają mi się czasy computerlandu czyli słynnego sygnity bardzo dużo czasu zajęło im dopracowanie systemu ja zrezygnowałam i dzięki .....................
też mi się przypomina .. bo jak nic mamy powtórkę z rozrywki :mrgreen: :twisted: ale tamtą bestię okiełznaliśmy to i tej damy rady ..... mam nadzieję :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 17 wrz 2015, 7:24

u mnie od tygodnia wszystko leży. Przy aktualizacji źle zgrała się baza i nie chce się uruchomić,ciągle krzyczy że coś nie tak z jbossem, informatyk walczy z tym ale... dupa blada. :( także jak straciłam bazę jestem w ciemnej dupie. aktualnie poświęcam się przyjmowaniu wniosków na sr i fa. wcześniej miałam stypendia... jakoś czas mi mija. a nie długo wypłata...
sylwia01

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x