Hejka ma pytanie bo mam do stypendiów program sygnity ST no i zrobiłam wnioski, zrobiłam decyzje z szablonu i wszystko gra i buczy ale pytanie moje teraz - jak chce zmienic decyzje na następny okres w sensie II semestr to jak to zrobić w sygnity? od nowa wpisywac wnioski z nowymi numerami i tak jak robiłam, czy da się zrobić kolejna decyzję ze starego wniosku? Bardzo prosze o pomoc
da się zrobić bez wprowadzania wniosków bo to by było bezsensu masz taką opcję w tym programie dajesz wszystkie decyzje i pojawia się tam decyzja z decyzji
zatwierdzona dajemy decyzja z decyzji i otworzy ci się okienko i tam u góry będzie rubryczka wniosek a obok decyzja zmieniana wiec dajesz decyzje no i wprowadzasz
ja tez pracuje na Sygnity i chce przedłużyć dec. ktore byly przyznane na okres wrzes-grudzien. Wiec wchodze w decyzje, robie decyzja z decyzji i wychodzi mi,ze mam przedłuzyc dec. recznie. Tez tak macie??? ale ile to pracy wszystko musze wprowadzic:tj. dziecko. okres od kiedy do kiedy, kwote!!! Napiszcie cos jak u Was??