Sygnity- wniosek o wszczęcie/przyłączenie... - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 3 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 26 paź 2015, 11:43

co jeśli w ogóle nie mam możliwości wejść w Operacje??
1888

Napisano: 26 paź 2015, 11:53

Gdzie jest ta lista komorników ?
1976

Napisano: 26 paź 2015, 12:05

Panie Tomku - a kiedy będzie do pobrania ta aktualizacja o której Pan pisze?

"Już w najbliższej wersji 2-1.4, będąc na oknie listy decyzji, ustawiając się na decyzji o zwrocie przez dłużnika alimentacyjnego należności, w menu "Operacje" będzie możliwość tworzenia wniosku o przystąpienie do egzekucji - tak tworzona korespondencja ustawi automatycznie dłużnika, komornika, adresata i decyzję. Zostaną też dodane znaczniki, które będą drukować zadłużenia od początku z rozbiciem na okresy oraz dokładny wykaz zadłużeń dla wskazanej decyzji.
pozdrawiam[/quote]
ew@1

Napisano: 26 paź 2015, 12:09

1976 pisze:Gdzie jest ta lista komorników ?
podpowie ktoś?
1888

Napisano: 26 paź 2015, 12:22

1888 pisze:
1976 pisze:Gdzie jest ta lista komorników ?
podpowie ktoś?
dłużnicy >lista dłużników > operacje>
ew@1

Napisano: 26 paź 2015, 12:24

dłużnicy >lista dłużników > operacje>
i własnie mam problem bo nie mam możliwości wejsc w operacje
1888

Napisano: 26 paź 2015, 12:35

ew@1 pisze:Panie Tomku - a kiedy będzie do pobrania ta aktualizacja o której Pan pisze?
Celujemy na piątek po południu.

W wersji 2-1.4 zostanie dodana możliwość powiązania korespondencji do komornika z dłużnikiem poprzez udostępnienie możliwości dodania dłużnika do korespondencji na wzór obecnie istniejącej możliwości dodania powiązań do wniosków, decyzji i odwołań.

Dodany zostanie do systemu znacznik możliwy do wybrania na szablonach korespondencji, który będzie drukował saldo dłużnika dla wszystkich okresów świadczeniowych od 2008 roku.

Niezależnie od tego zostanie dodana opcja na liście decyzji, która będzie aktywna dla decyzji naliczających o zwrocie przez dłużnika alimentacyjnego należności - "Utwórz wniosek o przystąpienie do egzekucji", która utworzy korespondencje do komornika w sprawie przystąpienia do egzekucji i automatycznie powiąże ją z komornikiem, dłużnikiem i wskazaną decyzją. Przy wydawaniu takiej korespondencji będzie dodatkowo sprawdzane, czy dla danej decyzji wysłano już taką korespondencję.

Dla powyższej sytuacji zostanie dodany znacznik, możliwy do wybrania na szablonie korespondencji, który dla każdej w ten sposób dodanej decyzji będzie drukował tabelę znaną z wydruku decyzji naliczającej o zwrocie przez dłużnika alimentacyjnego należności - należności tabela - z danymi dotyczącymi wypłat, sumy zwrotów i kwotą odsetek pozostałą do spłaty.

Równocześnie pojawi się wersja 2-0.4 dla Użytkowników którzy nie przeszli jeszcze na nową technologię.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 26 paź 2015, 12:55

U mnie w okienku dłużnicy-operacje nie pojawia się lista komorników tylko poszczególnie: lista wypłaconych pozycji,przynależność do organu właściwego, korespondencja, wywiady, zamknięcie postępowania względem dłużnika, usuń dłużnika, dodaj dłużnika, czy wysłać do BIG.
Listy komorników brak
jolka2

Napisano: 26 paź 2015, 13:00

to jak u mnie?
1976

Napisano: 26 paź 2015, 13:32

a którą macie wersje oprogramowania?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 3 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x