sygnity - wyrównianie składek - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 13 maja 2014, 14:58

Witam mam pewien problem, otóż dopatrzyłyśmy się, iż osoba nie miała opłacanych składek na ub. społ i zdrow. od września 2013 r. (została zgłoszona do ZUS lecz nie zrobiona została decyzja stanowiąca o opłacie w/w składek) teraz to wyszło i chcemy wyrównać i odprowadzić zaległe składki do ZUS, niestety mimo iż udało się utworzyć odpowiednią decyzję nie możemy wygenerować planu wypłat a tym samym nie możemy utworzyć list wypłat zaległych składek w programie SYGNITY, proszę o pomoc co musimy zrobić? Z góry serdeczne DZIĘKUJĘ :)
m&j

Napisano: 13 maja 2014, 21:16

Skladke nie przyznaje sie decyzja. O odprowadzanych skladkach informujesz strone zwyklym pismem albo jak przyznajesz SP to mozssz w uzasanieniu o tym wspomniec. A skladke w synity dodajesz poprzez administracje i dzlej juz powinnas znalesc
aggga

Napisano: 14 maja 2014, 7:51

aggga pisze:Skladke nie przyznaje sie decyzja. O odprowadzanych skladkach informujesz strone zwyklym pismem albo jak przyznajesz SP to mozssz w uzasanieniu o tym wspomniec. A skladke w synity dodajesz poprzez administracje i dzlej juz powinnas znalesc
dziękuje aggga jednakże ie mogę znaleźć w którym miejscu w zakładce administracja mam wejść? czy możesz napisać więcej?
m&j

Napisano: 14 maja 2014, 8:01

udało mi się utworzyć składki wchodząc przez zakładkę administracja dodaj/usuń składkę jednak gdy tworzę listy wypłat program żadnej mi nie generuje nie widzi zaległych i bieżących składek mimo iż mają status do wypłaty :/ co robię źle?
m&j

Napisano: 14 maja 2014, 8:12

udało się :D dziękuję za wskazówki
m&j

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x