Syn zamieszkujacy oddzielnie pobił chora psychicznie matkę!!! - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 22 maja 2012, 13:27

Dorosły syn zamieszkały oddzielnie często przychodzi do matki,wszczyna awantury a dzisiaj ja pobił.Czy należy założyć NK.CZy jest to zasadne?
~kalina

Napisano: 22 maja 2012, 17:09

Dlaczego nikt mi nie chce odpowiedzieć...

~kalina

Napisano: 22 maja 2012, 21:08

Ja myślę,że jak oddzielnie mieszka to karty nie zakładać...Policja,prokuratura,sąd itd. Matka może tez nie wpuszczać go do mieszkania...Co tu może dac NK?
~kot

Napisano: 23 maja 2012, 9:12

Ja bym założyła chyba. Może nie mieszka ale dużo przebywa w jej mieszkaniu.
~Ela

Napisano: 23 maja 2012, 15:55

On tam nie przebywa,on czase tylko przychodzi-ma swoja rodzinę i swoje mieszkanie.
~kiri

Napisano: 23 maja 2012, 16:15

On tam nie przebywa,on czasem tylko przychodzi-ma swoja rodzinę i swoje mieszkanie.
~kiri

Napisano: 23 maja 2012, 16:35

dzisiaj konsultowałam podobną sytuację z policjantem, który zajmował się przemocówką i on twierdzi, że skoro tworzą osobna rodzine ie powinniśmy zakładac NK, która dotyczy przemocy w rodzinie, ale jakoś nie do końca jestem przekonana, ja bym jednak spróbowała założyć.
~anna

Napisano: 23 maja 2012, 16:47

To jakieś mało logiczne...Przecież ma swój dom,matka może go nie wpuscic do mieszkania,a policja wszcząc sprawę swoją drogą...A jakby mkieszkał w innej ościennej gminie-to co?Inny ZI nad sprawca by pracował...
~kiri

Napisano: 25 maja 2012, 1:34

nie zakładać, pouczyć matkę co może zrobić
~tośka

Napisano: 25 maja 2012, 8:57

Ja bym założyła.
~a

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x