Witam. Mam dosyć istotny problem. Przyznałam kartę starszej pani która jest rodzicem 3 dorosłych dzieci. Następnego dnia przyszła pani która jest dorosłym dzieckiem tej starszej pani i również chce zlozyc wniosek tym razem na siebie bo ma 3 dzieci. W systemie ta pani figuruje już jako dorosłe dziecko tamtej starszej pani i jest przypisana do jej rodziny. System nie chce mi przyznać karty tej pani jako nowej rodzinie bo jest już ujęta w systemie. Wniosek system przyjął jako poprawny ale nie chce mi przyznać decyzji przyznającej dla tej pani. Nie wiem co zrobić. Ktoś miał taką sytuację? tej pani też się należy bo ma 3 dzieci ale system nie chce jej zatwierdzic
bo przyłączyłaś tą córkę do rodziny tej starszej pani. Trzeba było potwierdzić, że jest to TA osoba ale NIE WYBIERAĆ tej rodziny, którą system wskazał (czyli nie wybierać rodziny jej matki i rodzeństwa). Spróbuj wejść we wnioski do obsłużenia, obsłuż, na górze w prawym roku jest zakładka rodzina (tam pogmeraj), a jak nie to pozostał Ci Helpdesc.