System nie chce przyznać karty - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 16 sty 2019, 16:39

Witam. Mam dosyć istotny problem. Przyznałam kartę starszej pani która jest rodzicem 3 dorosłych dzieci. Następnego dnia przyszła pani która jest dorosłym dzieckiem tej starszej pani i również chce zlozyc wniosek tym razem na siebie bo ma 3 dzieci. W systemie ta pani figuruje już jako dorosłe dziecko tamtej starszej pani i jest przypisana do jej rodziny. System nie chce mi przyznać karty tej pani jako nowej rodzinie bo jest już ujęta w systemie. Wniosek system przyjął jako poprawny ale nie chce mi przyznać decyzji przyznającej dla tej pani. Nie wiem co zrobić. Ktoś miał taką sytuację? tej pani też się należy bo ma 3 dzieci ale system nie chce jej zatwierdzic
NANCY
Praktykant
Od: 16 sty 2019, 16:25
Zajmuję się: św

Napisano: 16 sty 2019, 17:27

bo przyłączyłaś tą córkę do rodziny tej starszej pani. Trzeba było potwierdzić, że jest to TA osoba ale NIE WYBIERAĆ tej rodziny, którą system wskazał (czyli nie wybierać rodziny jej matki i rodzeństwa). Spróbuj wejść we wnioski do obsłużenia, obsłuż, na górze w prawym roku jest zakładka rodzina (tam pogmeraj), a jak nie to pozostał Ci Helpdesc.
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x