szkolenie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
ebk

szkolenie

Post autor: ebk »

Mam dwie oferty szkolenia z KDR. Jedna Pani szkoląca to Ewa Cadoux druga to Pani Anna Kłos. Czy ktoś był u którejś z Pań na szkoleniu i napisze która lepiej szkoli?
ana11

Re: szkolenie

Post autor: ana11 »

ja byłam na szkoleniu z Ewą, całkiem przyzwoicie
ira

Post autor: ira »

Ja byłam u Ewa Cadoux ale na szkoleniu ze SR. Fajnie i rzeczowo prowadziła. Zasiada w SKO w Krakowie.
Wiolla100

Post autor: Wiolla100 »

Polecam Panią Annę Kłos , bardzo profesjonalnie i z wielką wiedzą :)
mgopsik

Post autor: mgopsik »

na stronie centrum edukacji vademecum z olkusza jest oferta z kompetentną osobą panią K. Hołownia. Byłam jesienią i polecam - link: https://www.vademecum.org.pl/

Głupot sko, zwłaszcza w zakresie śr mam dosc na co dzień i kolejnych, zwłaszcza za własne pieniądze nia mam zamiaru wysłuchiwac.
~gosiab

Post autor: ~gosiab »

właśnie otrzymałam zaproszenie na szkolenie w Szczecinie z Panią Barbarą Kunysz-Syrytczyk z Instytutu szkoleń i Analiz Gospodarczych - warto jechać czy odpuścić ?
SD33

Post autor: SD33 »

Ja byłam 29 na szkoleniu z p. Kunysz ale mam wątpliwości do informacji które przekazywała. Z pełnym przekonaniem twierdziła np. że od nowego roku na Kartach nie będzie numerów kart... a z tego co widzę to są. Także mam mieszane uczucia.
Awatar użytkownika
ludek
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ludek »

Napiszcie coś o tej Pani Kunysz bo też mam ofertę a za biedny jestem żeby wyrzucać w błoto ponad trzy stówki
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
668889

Post autor: 668889 »

Pani Kłos na szkoleniu mówi, że jeżeli 2 lata rodzina biologiczna nic nie wypracuje z asystentem można ich pozbawić władzy, to samo w przypadku braku zgody na asystenta, czy ktoś za art.?? na jakiej podstawie jest to założenie?
brutus

Post autor: brutus »

słuchajcie a gdzie i kiedy te szkolenia z KRD?
ODPOWIEDZ