Witam. Czy był ktoś na szkoleniu u Pani Urszuli Maziarz? 28 stycznia będzie w Warszawie i moja kierownik nakręciła się żebym na nie pojechała. Do tej pory byłam na szkoleniach u Pana Mazurkiewicza (raczej już nie wybiorę się) i u Pani Mlonki (tak sobie).
po grzyba tracic teraz pieniadze na szkoelnia skoro zadne zmiany nie miały miejsca, a o projektach to sensu zadnego nie ma rozmawiac - pomijam fakt ze o ewentualnych projektach to ta pani z jakiegos sko nie ma bladego pojecia
nie - nie musiała tańczyk, ale czasem coś ciekawego prowadzący mówi pomimo tego że przepisy się nie zmieniły, wydaje mi się że nasza ustawa jest na tyle niedorobiona, że cały czas jest o czym gadać
Jeśli kierowniczka, chce cię puścić to skorzystaj. Pani Maziarz - jest super!!! Rzeczowa, Kompetentna- a przede wszystkim PRAKTYK. Mlonka-kiepska sprawa-wcześniej byłam nią zauroczona ale co szkolenie to zaprzecza temu co mówiła wczesniej,
P.Maziarz często daje wzory różnych pism, decyzji itp. Jest członkiem SKO w Krakowie. Polecam
jeżdżę na szkolenia z Panią Urszulą. Odpowiada na pytania, nawet meilem, wie wszystko o projektach, nie jest z kosmosu przecież. Rzeczowa i pomocna i nie używa co chwilę wykrzykników jak Mazurkiewicz. Szkolenia z nim to teatr jednego aktora. Co kto lubi...