Szkolenie z zamkniecia ksiąg rachunkowych - Dworak
-
- Praktykant
- Zajmuję się: praktykant
- Kontakt:
Szkolenie z zamkniecia ksiąg rachunkowych - Dworak
Czy Pani Dworak przeprowadza jeszcze szkolenia z zamknięcia ksiąg rachunkowych? Firma RCES, w której prowadziła szkolenia chyba już nie działa. Czy ktoś z Państwa wie gdzie można znaleźć szkolenie z tą prowadzącą?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: księgowość
- Kontakt:
Re: Szkolenie z zamkniecia ksiąg rachunkowych - Dworak
Tak. Pani Dworak prowadzi aktualnie szkolenia w TWP Centrum Szkoleniowym "Teoria w Praktyce", strona: twpszkolenia.pl
Na stronie są już zapisy na styczeń. Mają też sporo innych naprawdę dobrych szkoleń. Osobiście polecam.
Na stronie są już zapisy na styczeń. Mają też sporo innych naprawdę dobrych szkoleń. Osobiście polecam.
-
- Praktykant
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za odpowiedź:)Jano pisze: 07 gru 2023, 12:26 Tak. Pani Dworak prowadzi aktualnie szkolenia w TWP Centrum Szkoleniowym "Teoria w Praktyce", strona: twpszkolenia.pl
-
- Praktykant
- Zajmuję się: rachunkowością budżetową
- Kontakt:
Witam, faktycznie tam teraz szkoli Pani Dworak - już się nawet zapisałam na styczeń. Rzeczywiście prawdą jest też, że mają dobre szkolenia - uczestniczyłam już w trzech: majątek trwały, Organ i rachunkowość projektów unijnych i wszystkie stały na bardzo wysokim poziomie merytorycznym bo prowadzący są praktykami, którzy od wielu lat zajmują się w pracy tymi tematami. Dowiedziałam się o wielu kwestiach, których nikt nigdy nie omawiał na innych szkoleniach. Tak więc również mogę śmiało polecić. Pozdrawiam
-
- Praktykant
- Kontakt:
Dziękuję za informację :-)
Oprócz Szkolenie z zamkniecia ksiąg rachunkowych - Dworak - Księgowość przeczytaj również:
KOORDYNACJA -zwrot nienal. pobranych św.
POPŻ- księgujecie?
delegacja
kapitalizacja dodatek gazowy
Świadczenie pielęgnacyjne-uzupełnienie środków
ukraina
nota za usługi opiekuńcze
Vulcan um.zlecenie 2 wypłaty w miesiacu
koszty obsługi ukraina
Dodatek specjalny KDR a zobowiązanie wymagalne
Projekt Asystent, Opieka wytchnieniowa
Koszty obsługi św. rodzinne Ukraina
jak zaksięgować