No jak to nie wnikać ?Iks pisze:Jak ma znaczny, a żona spełnia warunki to nie wnikaj.
może i twoje życie polega na lataniu po wsi .. jakaś złośliwość mnie dopadłam&m pisze:No jak to nie wnikać ?Iks pisze:Jak ma znaczny, a żona spełnia warunki to nie wnikaj.
Przeciez latac po wsi i rozmawiać z sąsiadami mogą poza godzinami pracy żony.
A może to jednak wy przy pomocy wywiadu środowiskowego jestescie władne do stwierdzenia czy osoba legitymująca sie znacznym stopniem wymaga opieki i w jakim zakresie.Dorcia82 pisze:To nie my jestesmy od oceny zdrowia tylko lekarz jak orzekł znaczny to znaczy , ze Pan wymaga opieki osoby drugiej.
Pomyliłaś się. Szybciej tej parki, skoro mąz na okrągło, codziennie, przez cały dzień potrzebuje żony jako tłumacza.ewalu pisze: może i twoje życie polega na lataniu po wsi .. jakaś złośliwość mnie dopadła![]()
![]()
dokładnie tak... pisze:wywiadem nie stwierdza się tego czy wymaga opieki, bo to stwierdziła komisja lekarska, wywiadem stwierdza się czy ta opieka jest sprawowana i czy należycie wykonywana
m&m .. to twoja wypowiedź: "Przeciez latac po wsi i rozmawiać z sąsiadami mogą poza godzinami pracy żony." .. oceniasz innych przez własny pryzmat ?m&m pisze:Pomyliłaś się. Szybciej tej parki, skoro mąz na okrągło, codziennie, przez cały dzień potrzebuje żony jako tłumacza.ewalu pisze: może i twoje życie polega na lataniu po wsi .. jakaś złośliwość mnie dopadła![]()
![]()