SZO, Urząd Pracy

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
~Karolina

SZO, Urząd Pracy

Post autor: ~Karolina »

zy osoba która składa wniosek na szo musi sie wyrejestrować z up? bedzie odmowa bo
rejestracja w up 4.01.2013 a orzeczenie ojca z dnia 04,02,2014 opieka faktyczna jest tylko ta roczna rozbierzność nie daje mi spokoju chociaz faktycznie rezygnacja była ze wzgledu na opieke nad ojcem i teraz ten UP jeszcze

moze ktos sie wypowiedziec??? to moje drugie SZO dopiero
~- ja

Re: SZO, Urząd Pracy

Post autor: ~- ja »

odmowa, musi byc rezygnacja z pracy
~Karolina

Post autor: ~Karolina »

odmowa to wiem ale dzieki za potwierdzenie- interesuje mnie to czy musi wyrejestrowac sie z UP bo wiem że bedzie sie odwoływac a jak sie wyrejstruje to straci ubezp. zdrowotne bo poto ta osoba sie zarejestrowała.
~Ola

Post autor: ~Ola »

Też miałam taki przypadek i sko utrzymało w mocy moją decyzję. Nie było rezygnacji - nie ma szo. A to czy się wyrejestruje to już decyzja tej osoby. Może przecież Ci złożyć i być zarejestrowana. Ty podejmujesz decyzję. Nie doradzaj, bo Cię jeszcze obsmaruje w odwołaniu.
~W.w

Post autor: ~W.w »

ale nie wnikaj w to po co sie zarejestrowala, zarejestrowany w up to gotowy do podjęcia zatrudnienia
ODPOWIEDZ