ale jesli oni maja racje to ja nie chce sie z nimi klocic ani zadzierać kotów. bo korzystam tam jeszscze z wegloa, posilkow i czasem cos na swieta. i jak bede podskakiwal to nie bede mial nic. chodzi mi o pewnosc, zebym byl pewien ze np sie myla
gdyby byly problemy ze zlozeniem tego wniosku to prosze powiedziec zeby na gorze urzednik przyjmujacy Pana wniosek napisał ze "wniosek przyjety na żadanie strony" i niech sie Pan tam podpisze , nikt nie ma prawa odmowic przyjecia wniosku nawet jak sie cos nie nalezy
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
racji nie maja, nie moze byc 2 swiadczen w rodzinie,ale rodzina w swiadczenaich rodzinnych to nie tak calkiem rodzina jak sie ja rozumie ogolnie:) a poza tym kazdy ma prawo zlozyc wniosek i odwolac sie od decyzji, z ktora sie nie zgadza i z tego powodu nikt nie moze sie na tobie mscic:) jesli tylko naprawde sprawujesz opieke w takim zakresie jak nalezy i spelniacie kryterium dochodowe to powinienes otrzymas specjalny zasilek opiekunczy
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes