Jestem zadeklarownamym przeciwnikiem feministek bo sam na własnym przykładzie przekonałem się, że tu bardzie chodzi o lewacką ideologię niż faktyczną obronę kobiet. Kontaktowałem się z jedną z największych takich organizacji w Poslce w nadzie, że uzyskam wsparcie fachowe dla swojej klienttki. Nic z tego. Od tamtego czasu nie mam o organizacjach feministycznych dobrego zdania.
Ale nawiązując do tematu. Tradycja obrzezania kobiet, ba małych dziewczynek, jest jedną z najprymitywniejszych i najokrutniejszych. Nie tylko dlatego, że dokonuje się gwałtu na dzieciach, bez żadnych środków znieczulających, w tragicznych warunkach sanitarnych. Można wyobrazić sobie jaką traumę przeżywają te dzieci i jak to rzutuje na ich psychikę. Okalecznie fizyczne ma też dalsze konsekwencje związane z tym, ze te dzieci a później młode kobiety żeby się wysikać muszą spędzać bardzo dużo czasu zanim mocz wydostanie się na zewnątrz, przez pozostawiony maleńki otwór. Chyba nikogo nie trzeba uświadamiać co to oznacza. Jednym słowem ja bym tych drani obrzezał przy samej "ziemi" i sami sikaliby jak kobiety.