Tabelki, zapotzrebowania - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 3 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 06 cze 2022, 12:31

A powiedz mi jak chcesz wypłacić ratę do 31 stycznia w czerwcu 8-)[/quote]

Mam przedłużony termin :) Natomiast zgodnie z ustawa rat sztuk dwie :P Wiem głupota totalna. Byc moze do nagiecia jeszcze, i tak czekamy na ZUSy
kalina.malina
Starszy referent
Od: 25 sty 2021, 13:12
Zajmuję się: wszystkim

Napisano: 06 cze 2022, 12:38

TOM3K pisze:
02 cze 2022, 15:13
Jak myślicie ?

Liczba wniosków pozostałych bez rozpatrzenia od 01.01.2022 r. do 31.05.2022 r. to:
1. wnioski, które nie mają jeszcze rozstrzygnięcia (czyli = liczba wniosków złożonych - liczba informacji - liczba decyzji odmownych)
2. wnioski, które w związku z niestawieniem się wnioskodawcy na wezwanie pozostawione zostały bez rozstrzygnięcia

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja wybrałam opcję pierwszą. Uznałam że tylko po to im te dane zeby sprawdzić ile jeszcze nam zostało do rozpatrzenia. Zobaczcie siedzimy kilka dni nad jednym głupim sprawozdaniem, kazdy robi wg innego klucza, a oni w kazdym pismie "prosze usprawnic rozpatrywanie wniosków". Przez ten czas kilkadziesiat byśmy zrobili, a liczymy głupoty z których nic nie wynika.
Pozostałe do wypłaty które wpisałam to nie te przyznane ale tez te nierozpatrzone prognozowane. Tak ze planowane do wypłaty to bedzie moje zapotrzebowanie od razu.
kalina.malina
Starszy referent
Od: 25 sty 2021, 13:12
Zajmuję się: wszystkim

Strona 3 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x