już zaczynałam wątpić heheElmer pisze:traktuję dochód jako ciągłość i z drugiego miesiąca od zawarcia pierwszej umowy robię uzysk
już zaczynałam wątpić heheElmer pisze:traktuję dochód jako ciągłość i z drugiego miesiąca od zawarcia pierwszej umowy robię uzysk
Elmer pisze:każda umowa zlecenie jest odrębną umową cywilno-prawną. Za każdym razem ewentualny uzysk i utrata.
Z umowami o pracę jest inaczej
Robię dokładnie tak jak Elmer. Dodam, że Wardach na szkoleniach też tak zalecił.Elmer pisze:w przypadku umów o pracę wystawianych bez dnia przerwy i bez świadectwa pracy robię uzysk
nie tylko Wardach tak mówił ale i Mazurkiewicz, a byłam na szkoleniu teraz w lutymszczęśliwa pisze:Elmer pisze:każda umowa zlecenie jest odrębną umową cywilno-prawną. Za każdym razem ewentualny uzysk i utrata.
Z umowami o pracę jest inaczejRobię dokładnie tak jak Elmer. Dodam, że Wardach na szkoleniach też tak zalecił.Elmer pisze:w przypadku umów o pracę wystawianych bez dnia przerwy i bez świadectwa pracy robię uzysk
A co robisz w przypadku umów o pracę z tego samego zakładu, bez dnia przerwy ale ze świadectwem pracy?Elmer pisze:w przypadku umów o pracę wystawianych bez dnia przerwy i bez świadectwa pracy robię uzysk
Rzuć jakimiś wyrokami bo ja zrobiłem utrata/uzysk a kierownik pod wpływem guru Mazurkiewicza każe zmienić.Elmer pisze:utrata/uzysk.
Szkolący guru się pogubił, bo orzecznictwo jest w kratkę