strona 38jaitylkoja pisze:a gdzie szukać art. 15oa czy już była zmiana, pozdrawiam
strona 38jaitylkoja pisze:a gdzie szukać art. 15oa czy już była zmiana, pozdrawiam
No to może procentowo? jak np obniżenie dochodu jest 20% to o tyle obniżyć dochód za 2018 rok, albo dochód uzyskany jeśli był, albo dochód z działalności? za chwilę wniosek się taki trafi i będzie trzeba coś zrobić.Szarak pisze: ↑20 kwie 2020, 11:48Tak ale zrobić uzysk na podstawie czego i do kiedy do kiedy ?? Tu jest problem.Bea1 pisze: ↑20 kwie 2020, 11:30Była już o tym mowa w jakimś post-cie, niektórzy pisali o oświadczeniach w działalności to raczej nie widzę innej opcji, w zatrudnionych bym była ostrożniejsza i wolała wsiąść coś od pracodawcy. wg mnie utracić jak przy zakończeniu zatrudnienia i zrobić uzysk z mniejszego wynagrodzenia.
Tak tylko te tarczy o ile mi wiadomo, dały pracodawcom możliwość obniżania wynagrodzenia bez pisemnego informowania pracownika oraz uzyskania pisemnej zgody.
to sprawa się rypłaSzarak pisze:Tak tylko te tarczy o ile mi wiadomo, dały pracodawcom możliwość obniżania wynagrodzenia bez pisemnego informowania pracownika oraz uzyskania pisemnej zgody.