Technika prowokatywna F.Farrely w pracy socjalnej
Re: Technika prowokatywna F.Farrely w pracy socjalnej
Skąd wiesz, że nie wprowadzamy? Widziałeś wszystko? Raczej mało widziałeś, a na forum się nie opieraj, bo to fałszywy obraz. Sam jesteś tego dowodem 

Forum to fałszywy obraz pomocy społecznej?
Słyszeliście drodzy klienci?
Słyszeliście drodzy klienci?
do ~do Emilki
He he
) no tak, w jego przypadku można założyć spotkanie z jednym i drugim
Załapałam się na żywego.
He he

To powyżej o Hellingrze to do Ciebie, sorki:)
Zorientowałam się
bystrzak ze mnie, prawda?

\"cześć\" betta - stwarzajmy zatem pozory.
Pytanie ,która pierwsza pomyśli o tej drugiej - że jest głupia bo dała się nabrać, nie betta ?;) patos prawie nie do wykrycia
;)
Ok. nic nie widziałam . Coś tam było kawusia, pączusie ...
Ważę 48 kg- więc mnie to nie dotyczy - czyli tego nie biorę do siebie. ( ale palnęłam ..48 kg- czyli znowu się chwalę ..
Wystarczy .
Zupełnie o coś innego chodzi w tej metodzie- nie o takie wzmocnienie chodzi ..nie ważne- bo jak mówisz obserwacja życia daje takie same efekty - ba.. jeszcze lepsze
\"..w takim razie jedzmy .......tysiące much nie może się mylić.\" Takie z życia , nie
A teorie można obalać- nawet trzeba;)
To tak jak ze świadomością, odpowiedzialnością - o której piszesz - więc ja dodam , że pewnych -\"słów\" także nie należy odczytywać dosłownie .(tu: cytat- nieładny)
P.S Metoda już dawno wyszła poza gabinety. Wskazówki wezmę pod uwagę. Pozdrawiam.
Pytanie ,która pierwsza pomyśli o tej drugiej - że jest głupia bo dała się nabrać, nie betta ?;) patos prawie nie do wykrycia

Ok. nic nie widziałam . Coś tam było kawusia, pączusie ...
Ważę 48 kg- więc mnie to nie dotyczy - czyli tego nie biorę do siebie. ( ale palnęłam ..48 kg- czyli znowu się chwalę ..

Wystarczy .
Zupełnie o coś innego chodzi w tej metodzie- nie o takie wzmocnienie chodzi ..nie ważne- bo jak mówisz obserwacja życia daje takie same efekty - ba.. jeszcze lepsze
\"..w takim razie jedzmy .......tysiące much nie może się mylić.\" Takie z życia , nie

A teorie można obalać- nawet trzeba;)
To tak jak ze świadomością, odpowiedzialnością - o której piszesz - więc ja dodam , że pewnych -\"słów\" także nie należy odczytywać dosłownie .(tu: cytat- nieładny)
P.S Metoda już dawno wyszła poza gabinety. Wskazówki wezmę pod uwagę. Pozdrawiam.
Naprawdę niektóre mopsy stosują tę metodę?
~Emilka
Oj tam, myślisz że mi się chce analizować \"kto kogo\"? Zainteresował mnie wątek, bo lubię pracę socjalną. Na forum nieczęsto można o niej pogadać, bo dla większości z nas to SF. Winy za ten stan rzeczy trzeba szukać jak najdalej od pracowników socjalnych, ale to już pisałam.
Oj tam, myślisz że mi się chce analizować \"kto kogo\"? Zainteresował mnie wątek, bo lubię pracę socjalną. Na forum nieczęsto można o niej pogadać, bo dla większości z nas to SF. Winy za ten stan rzeczy trzeba szukać jak najdalej od pracowników socjalnych, ale to już pisałam.
lepiej zabierz sie za program osłonowy
Oprócz Technika prowokatywna F.Farrely w pracy socjalnej - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zasiłek pielegnacyjny a zasilek stały
SEPI-Powiatowe Urzędasy Publiczne
ustawa pomoc państwa w zakresie dożywiania
Strony internetowe pracowników socjalnych
dożywianie dzieci złożone w grudniu
Uchwała rm ws dożywiania - obraz polityki prorodzinnej
kasa
żłobek
Dlaczego MEDIA siedza cicho w spr. dożywiania
zasiłek stały
podstawa prawna
alimenty spłata fa