terminale mobilne - przypomnienie - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 30 kwie 2015, 15:28

SYGNITY pisze:
ludek pisze:Dlaczego więc przy problemach z uruchomieniem terminalu (konieczność zmiany hasła) osoba odpowiedzialna w urzędzie wojewódzkim skierowała mnie do help desku Sygnity i tam problem rozwiązano? W naszym ośrodku nie użytkujemy żadnego z programów Sygnity.
Ponieważ my stosujemy u siebie zasadę tzw. "jednego okienka", która z grubsza polega na tym, że nawet jak zgłoszenie jest skierowane do nas, a powinno być do Wykonawcy Emp@tii, to kontaktujemy się z ich serwisem i jak się da to przy tej pomocy rozwiązujemy zgłoszenie, żeby nie odsyłać Was od firmy do firmy. Dopiero jak się to nie uda, to odpisujemy że konieczne jest zwrócenie się do serwisu Wykonawcy Emp@tii. A że naszego Pomostu używa ok 2000 Ośrodków Pomocy Społecznej, to mamy już "rozczajone" typowe problemy z podłączeniem terminali, więc zwykle pomagamy sami.

A jeśli faktycznie w Twoim przypadku rozwiązaliśmy problem mimo że "nie użytkujecie żadnego z programów Sygnity" to jest nam niezmiernie miło że mogliśmy Wam pomóc.
pozdrawiam
Jasne, bo uwierzę. Assecco wysiudało Was z biznesu (poszukałem i znalazłem) a Wy łaskawcy załatwiacie za nich problemy z systemem. :lol:
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 30 kwie 2015, 15:31

ludek pisze:Wy łaskawcy załatwiacie za nich problemy z systemem
bo poważnie traktujemy naszych Klientów (i nawet nie naszych, o czym świadczy Twój przypadek)

a skoro sam sobie już wyszukałeś że, nie jesteśmy wykonawcą Emp@tii, więc powinno to skończyć Twój temat

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 30 kwie 2015, 18:34

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Żeby zmienić hasło w terminalu mobilnym trzeba było podać nr seryjny terminala, potem połączyć się przez internet z jakąś siecią zewnętrzną (nie wiem jak to działa), potem pani coś tam odblokowała i zadziałało. Zakładam, że taki zdalny dostęp do systemu terminala posiadają wszyscy dostawcy oprogramowania dziedzinowego i równie dobrze mogłem się zwrócić o pomoc do firmy, której oprogramowania używam ?

P.S. Pozdrowienia dla przemiłej pani z Waszego help desku (imienia nie pomnę). :)
djludek
Praktykant
Od: 12 mar 2008, 11:18
Zajmuję się:

Napisano: 04 maja 2015, 14:36

djludek pisze:P.S. Pozdrowienia dla przemiłej pani z Waszego help desku (imienia nie pomnę). :)
Dzięki za miłe słowo, ponieważ nie wiemy która konkretnie rozmawiała z Tobą, przekażemy pozdrowienia wszystkim przemiłym paniom :D

P.S. Co do Twojego pytania, to musiałbym znać szczegóły tego zgłoszenia, jak Cię to bardzo interesuje to napisz do mnie na PW, podaj nr zgłoszenia, albo przynajmniej skąd jesteś i kiedy orientacyjnie była ta rozmowa.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 04 maja 2015, 14:38

A w jaki sposób można poznać hasło do konta użytkownika na tym terminalu? Czy było dostarczone razem z terminalem?
Max135

Napisano: 04 maja 2015, 15:14

Tu jest fajna instrukcja: https://opsgoscieradow.pl/pliki/Instrukcja.pdf
Fajna bo zrobiona przez Użytkownika, z jego perspektywy, o terminalu jest w rozdziale 5.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 10 maja 2015, 22:22

Projekt nowelizacji ustawy o świadczeniach rodzinnych i innych ustaw, zawierający m.in. umocowanie prawne Emp@tii, w dniu 05.05.2015 r, został przyjęty przez Radę Ministrów.

https://www.mpips.gov.pl/aktualnosci-wsz ... ernet.html

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x