Terminy sprawozdań
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Terminy sprawozdań
Witam! Jestem nowa w KDR, proszę napiszcie w najbliższym czasie jakie są sprawozdania i terminy?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Terminy sprawozdań
Sprawozdania z KDR (w module SI KDR) są w terminach bodajże do 15 stycznia i 15 lipca. Ale powinien jeszcze Urząd Wojewódzki dokładnie określić.
Co kwartał musisz potwierdzić w module SI KDR informacje o programie samorządowym -> nieaktualne-informacje-o-programie-samo ... p207701257 - czas na to masz do 15 dnia miesiąca po zakończeniu kwartału.
Sprawozdania w CAS publikują raz na jakiś czas - zależy to od Urzędu Wojewódzkiego, zapytaj osoby zajmującej się u was CAS'em (musi być na terenie waszego ops taki pracownik) czy pojawiło się jakieś sprawozdanie z KDR'u. Ja na chwilę obecną nic nie mam.
Co kwartał musisz potwierdzić w module SI KDR informacje o programie samorządowym -> nieaktualne-informacje-o-programie-samo ... p207701257 - czas na to masz do 15 dnia miesiąca po zakończeniu kwartału.
Sprawozdania w CAS publikują raz na jakiś czas - zależy to od Urzędu Wojewódzkiego, zapytaj osoby zajmującej się u was CAS'em (musi być na terenie waszego ops taki pracownik) czy pojawiło się jakieś sprawozdanie z KDR'u. Ja na chwilę obecną nic nie mam.
Oprócz Terminy sprawozdań - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
raport, informacja do zrobienia w kwietniu
instrukcja wprowadzania wniosku do systemu
Karta dla dziecka uczącego się
Karty dla obywateli UE i Ukrainy
decyzja odmowna dodat. forma
dziecko skreślono z listy uczniów
Czy dziecko przed 18-stką, a uczące sie do 30.06.2023r. moZe mieć KDR do 30.09.2023 ?
klient złożył wniosek na 2 dzieci
rodzina 5 osób płacą?
zapotrzebowania na środki
prowadzenie KDR
zmiana miejsca zamieszkania - co we wniosku
zakończenie obsługi
POMOCY
Dotacja środków na 2020r.
I nastała wspaniał cisza