Też macie dziś doła???

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Kaśka

Też macie dziś doła???

Post autor: ~Kaśka »

Tez macie dziś doła jak ja???
Weźcie cos napiszcie na pocieszenie.
~Wojtek

Re: Też macie dziś doła???

Post autor: ~Wojtek »

No cóż, 13-ta pensja już niedługo ;) Pozdr.
~ed

Post autor: ~ed »

śnieg podobno pada....czas na narty!!!!!
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

U nas już po 13 tce. Deszcz pada jest ok.
~kama

Post autor: ~kama »

a u mnie nie ma 13 i też żyjemy!!za 2tyg wypłata:)dołki sa chyba głownie przez pogode i brak słónca!!ale w zapasie tdzx urlopu juz za kilka dni:)
~casus

Post autor: ~casus »

my też bez 13 ;) i mi trochę jeszcze zostało do 67:)
~juka

Post autor: ~juka »

na doła dobra jest muza
COLDPLAY - PARADAISE- POLECAM
~Leon

Post autor: ~Leon »

No właśnie co sądzicie o najnowszej płycie Coldplaya - Xylo Myloto.Coldplay jest świetny ale raczej z poprzednich płyt, no i raczej nie jest antydepresantem.Z tej ostatniej to bardziej od Paradise podoba mi się ta o łzach Every Teardrop is ... Jak polecam Gotye Somebody.... tylko bez tłumaczenia tekstu bo się jeszcze bardziej zdołujesz. Ja jak mam doła to słucham Stonesów - Out of Time tylko głośno,a najlepiej cokolwiek grupy Beautiful South to najlepsza muza na świecie.
~Kaśka

Post autor: ~Kaśka »

Ech trochę słońca dziś i już lepiej.Idzie też ponoć zima ;)
~kama

Post autor: ~kama »

super!zaczął sie nareszcie miły wątek muzyczny:)ja natomiast na doła nuce pisenke Bajmu\"PIechotą do lata\" ,na mnie równie dobrze dziala kabaret i kino!
ODPOWIEDZ