to jest Gość
Re: to jest Gość
zgadzam się z perkozem, a chwała mu za oszczędzenie czasu innych, bo i tak by przegłosowali
Przecież to żałosne. Jarek zrzekł się czegoś co i tak by stracił. No i znowu będzie miał następny wyrok.
żeś się wysilił anty, żeś się wysilił. I wszedłeś w ten post tylko po to, aby zmarnować tyle inteligencji?
Dobrze, że chociaż pisać potrafisz. Chociaż myśli w tej pisaninie żadnej.
PORADŹ CO ROBIĆ SPECJALSITO
2011-03-28 16:49
prosze o pomoc
wysłane przez ~gosia dnia 2011-03-28 16:49:40
~gosia
witam wszystkich serdecznie jestem mama 3 dzieci 5 letniego wikiego trzy letniej zuzi i 3 miesięcznego kuby. razem z mężem i naszymi pociechami mieszkamy u rodziców . korzystamy z jednego małego pokoju a rodice z dwójką mojego rodzeństwa w drugim w sumie z mojego asiłku macieżyńskiego i zasi. rodzinnego utymujemy 9 osób, mój maz ni pracuje nie moze nigdzie znaleśc pracy więc dorabia na rynku a mama ma 460zł renty bo ma komornika prosze o każdą pomoc jeżeli ktokolwiek może prosze o kontakt na meila daras02@tlen ...nr.konta 40203000451130000009288560
[Wyslij odpowiedz]
2011-03-28 16:49
prosze o pomoc
wysłane przez ~gosia dnia 2011-03-28 16:49:40
~gosia
witam wszystkich serdecznie jestem mama 3 dzieci 5 letniego wikiego trzy letniej zuzi i 3 miesięcznego kuby. razem z mężem i naszymi pociechami mieszkamy u rodziców . korzystamy z jednego małego pokoju a rodice z dwójką mojego rodzeństwa w drugim w sumie z mojego asiłku macieżyńskiego i zasi. rodzinnego utymujemy 9 osób, mój maz ni pracuje nie moze nigdzie znaleśc pracy więc dorabia na rynku a mama ma 460zł renty bo ma komornika prosze o każdą pomoc jeżeli ktokolwiek może prosze o kontakt na meila daras02@tlen ...nr.konta 40203000451130000009288560
[Wyslij odpowiedz]
no ty Łukaszu masz za to same obce myśli czytaj wklejki podobnie jak nijaka dzibar - takie dwa pisiaki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oprócz to jest Gość - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dar Obecności
surowa ocena premiera?
Od dziś ja też robię wklejki
Trochę świeżej poezji
Wolontariusze poszukiwani
prosze o pomoc
chyba \"rząd\" nie może przeżyć takich wyników
czekam na podobny tekst w naszej prasie, dot. rządu w Polsce
NĘKANIE
Apel do mediów
Ze szczególna dedykacją
Potrzebuję pomocy finansowej
Nie ma BOLKA zdaniem Sądu
gdzie ci durnie, którzy tak zachwalali rząd po-psl?
Tajemnicza sprawa
szukasz pracy w zawodzie pracownika socjalnego? zapraszam do rozmów :)